reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Anula tule spokojnej nocki trzymaj sie ...
Anikola czasem sytuacja beznadziejna sama się rozwiązuje oby tylko tatorbiel postraszyła...

Pozdrawiam Was

reklama
Anula przykro mi :-(
Anikola trzymaj się dzielnie!
Katarina nie poddawaj się i wracaj tu do nas szybko z zagnieżdżonym mrozaczkiem :-)
A ja już po wizycie, na usg wszystko ok, po 14 mam dzwonić o wyniki estradiolu i LH i jak będą dobre to dziś wieczorkiem już się kłuję Menopurem 150 jedn. na dobę (za dwa opakowania 600 jedn. zapłaciłam 390 zł, a bez refundacji to koszt 1650 zł ;-) - także różnica ogromna! W poniedziałek kolejne usg i badanka z rana, a wizyta o 13 :-)

Madziulka Wszystko będzie ok zobaczysz idziemy dalej i czekamy co nam przyniesie los , Madziu kupiłaś olej lniany ? podobno dobrze wpływa na zagnieżdżenie zarodków. ja wczoraj zaczęłam go pić , nic przyjemnego pić olej , ale co się nie zrobi by chociaż psychicznie podnieść swoje szanse :-)

Madzie trzymajcie się. A co do komfortu psychicznego że zrobiłyście wszystko to ja też mogłabym wiele powiedzieć :-)
Anikola za Ciebie teraz szczególnie trzymam kciuki bo wiem jak Ci ciężko, ale wiem że wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję że za kilka dni wszystko się wyjaśni.

Rea właśnie to jest ciężki temat. Wiadomo można powiedzieć jedynie najbliższym a przed innymi całe życie się z tym ukrywać, bo ludzie by tego nie zrozumieli. Dla mnie to jest ciężkie do przełknięcia a co dopiero dla innych. No nic zobaczymy, miejmy nadzieję, że nie będę musiała wybierać takiej opcji. Jakoś przetrwałam noc i właśnie dostałam @. Miejmy nadzieję, że tak wczoraj bolało, bo torbiel się wchłaniała. Jutro idę do lekarza.
Nuna ja za każdym razem szłam długim, teraz Mrugacz chciałby spróbować krótki.
Sisi dzięki za wiadomość:)
Madzie czuje, że Wam się poszczęści za pierwszym razem:) Nunie to na 100%ze względu na ciąże bliźniaczki:)

Ostatnia edycja:
hehe no tak tak :) chciałabym :) ale niestety wczoraj okazało się, że siostra ma bardzo niską betę, więc jeszcze nie wiadomo co będzie, czy ciąża przetrwa... :(
Anikola trzymam kciuki aby po torbieli nie było ani śladu!!! daj koniecznie znać co i jak.
Ja teraz idę długim protokołem, wcześniejsze dwa miałam krótkie, zobaczymy czy będzie jakaś różnica...

katarina ja 3 dni przed i po crio jadłam świeżego ananasa (3plasterki dziennie), na jakimś forum wyczytałam, o oleju też słyszałam i ostatnio nawet pytałam w sklepie zielarskim, nie kupiłam bo one mają strasznie krótki termin (ok m-ąc) ale przed następną stymulacją na pewno kupie, m też będzie pił jak wszyscy to wszyscy :-D no i orzechy brazylijskie na endometrium,
anikola mam nadzieję że adopcja zarodka nie będzie ci potrzebna, wierzę że 3 podejście przyniesie upragniony skutek, może wczoraj tak źle się czułaś bo @ nadchodziła,
nuna może siostra ma leniuszka w brzuszku i beta ruszy z kopyta,
rea na naturalsa nie liczę, ale twoja historia daje nadzieję, :tak:
katarina a ile zostało ci zarodeczków ?
madziulki trzymam kciuki za stymulację, też mam przeczucie że za pierwszym razem będzie strzał w dziesiątkę :-) tego z całego serducha wam życzę, my tu wszystkie będziemy Wam kibicować :tak:

Aniu mam dwa mrozaczki teraz biorę jednego :) powiem Ci Aniu ze ja też na naturalsa nie licze nawet mi sie niechce specjalnie starać .....bo nie mam sił ochoty nadzieji ...moja nadzieja w kierunku mrozaczka:)

reklama
Kobietki dzięki za kciuki! Ja też wierzę w każdą z osobna i napewno się uda, ale w odpowiednim czasie! U mnie estradiol w porządku i dziś koło 21 zaaplikuje sobie pierwszy zastrzyczek Menopurku, hehhh... Madziu ja piję olej lniany - zaczęłam dwa dni temu i wcinam orzechy brazylijskie już jakiś czas :-)... jak ma się udać, to po prostu się uda i już :tak: - też trzymam za wszystkie mocne kciuki! Powodzenia Wojowniczki ;-)

Do góry