reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

nuna trzymam kciuki za twoje pęcherzyki- niech zdrowo rosną :tak: całkiem pokaźna sumka się zrobiła,
anikola napisałam na priv, tak jak pisze nuna w przyszłym cyklu będziesz miała czyściutko i do boju:tak:
madziulka z tego co pamiętam to masz prawie takie amh jak ja (8,4) więc szykuje się sporo pęcherzyków, odezwij sie po wizycie
rea kiedy ty po nie udanym crio dostałaś @, ja od środy nic nie biore i nie wiem kiedy łachudra ma się pojawić
czerwona oliwko a ty kiedy zielone światełko masz do stymulacji ?
dziewczyny za wszystkie starające ogromne kciukasy :-):-):-) :tak: a wam kochane mamusie dużo spokoju i poprosimy o trochę fluidków ;-)

reklama
Dzięki Anula za telefon:)
Właśnie Nuna niby przy endometriozie lepszy długi ale już 2 razy miałam i ucieszyłam się jak mi powiedział, że chciałby krótki, mam nadzieję, że zdania nie zmieni. Ciekawa aż jestem czy lepiej będzie bez wyciszania.
Nuna a nic lekarka Ci nie powiedziała, na temat tych pęcherzyków? dla mnie to naprawdę jakiś cud:) jak może urosnąć tyle bez żadnej stymulacji i do tego po braniu leków na uśpienie jajnika hmm. No nic pewnie to wpływ "mocy" bliźniaków, bo co innego:)

Anikola no ja wiem, że przy endometriozie lepszy krótki, bo ja też ze wszględu na moją endometrioze miałam krotkie protokoły, ale tu należy brać też pod uwagę amh...moja siostra (a też ma endometriozę i dobre amh) np lepiej zareagowała na krótki protokół, tzn miała może mniej komórek, ale lepszej jakości i udało się zamrozić zarodek. Niestety beta zaczęła jej spadać i wczoraj lekarz jej powiuedział, ze nic z tego nie będzie :(
Anikola ja nawet nie pytałam o te pęcherzyki bo byłam w szoku skąd one się wzięły, wiesz, to jeszcze nic nie znaczy...bo muszą zareagować na leki i rosnąć...no ale zawsze to jakieś pocieszenie...przy moim niskim amh to nie mam co liczyć na dużą ilość komórek, pewnie max 4-5. Zobaczymy....

Nuna nie przejmuj sie bo ja mialam tez tak samo. Ja tez nie pytalam ale malutkich moze byc wiecej a rosnac tylko kilka z nich. Nuna trzymam za ciebie kciuki!!!! bo w Arcie z 3ch biorących udział w badaniu 2ie maja bete pozytywną i jedna z nich jestem JA!!! Normalnie w to uwierzyć nie moglam. 3 tysty ( dwa zrobione wczoraj) pozytywne a beta dzisiaj 73!!!

Nuna nie przejmuj sie bo ja mialam tez tak samo. Ja tez nie pytalam ale malutkich moze byc wiecej a rosnac tylko kilka z nich. Nuna trzymam za ciebie kciuki!!!! bo w Arcie z 3ch biorących udział w badaniu 2ie maja bete pozytywną i jedna z nich jestem JA!!! Normalnie w to uwierzyć nie moglam. 3 tysty ( dwa zrobione wczoraj) pozytywne a beta dzisiaj 73!!!

co????? aaaaa, nie mogę uwierzyć!!! jejku jak się cieszę!! gratulacje Kochana!!!!!!!!!!! :))) dajesz mi nadzieję!!! :)

kimka a TY miałaś podane 2 zarodki???? napisz mi jeszcze jakie leki brałaś po transferze??? czy stosowałaś coś dodatkowo?? pisz mi tu wszystko hehe

Tak dwa 2a i 4b podane w 2 dobie. Ja nic nie biore oprocz tego progesteronu w zelu dowcipnego. Nawej kwasu foliowego tym razem nie bralam bo nie wierzylam a jak sie dowiedzialam to meza po folik wyslalam ;). Jejku boje sie cieszyć bo jeszcze musze powtórzyć betę w poniedziałek ale teraz wiem ze moge miec nadzieje :)

reklama
Najważniejszy jest spokój :) trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze!!
A nie miałaś zastrzyków przeciwzakrzepowych??? Jaką dawkę tego progesteronu masz? To pewnie ja to samo dostanę...
Kimka Kochana napisz mi ejszcze ile razy byłaś na podglądaniu pęcherzyków? albo ile dni trwała Twoja stymulacja? Ja jadę w poniedzialek na wizytę, to będzie 5 dzień stymulacji.

Trzymam mocno kciuki aby beta ładnie przyrastała :))

Do góry