reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Ja chyba mialam 4 albo 5 podglądanek. Jak juz przyjechalam to mialam co 2 dni az do punkcjii. Ja codziennie mam zel crinone 8%. Tego zelu musze brac do 9 tyg chyba. Nie wiem ale mam tego bardzo duzo.

reklama
A ty nie dostalas takiej książeczki w ltorej opisane jest wszystko co masz brac? ja nie mialam nic przeciwzakrzepowego. Ale ty juz jestes w wawie czy wracasz za każdym razem?

oj kurcze to dużo jak aż 4-5 razy, myslałam, że jakoś szybciej to pójdzie, trzeba uzbroić się w cierpliwość :) chociaż mam juz dość tej jazdy do warszawy :)

Sprawdziłem ze mialam 4 podgladania przed punkcja. Wazystko zalezy jak beda rosly. Ja mialam ma początku 6 rosly tylko 4 a 2 tylko nadawaly sie do zaplodnienia reszta byla pusta.

tak, mam tą książeczkę, ale ja te początkowe wizyty miałaś jakoś tak skumulowane razem, że wyszło szybciej...a o lekarz po transferze nie doczytałam :) póki co jeszcze dojeżdzam, bo wczoraj miałam dopiero tą wizytę kontrolną po 14 dniach brania zastrzyków...no ale odrazu wczoraj dostałam leki do stymulacji bo badania wyszły ok i od wczoraj już biorę, bo na miejscu zrobiły mi 1 zastrzyk

Gratulacje Kimka!!!:) a powiedź mi u Ciebie też był warunek odnośnie endometriozy, że tylko kwalifikowali z 2 stopniem? Jak mają taką skuteczność to może uda się mi załapać jakby się teraz się nie udało.
Anula dzwoniłam, ani nie odbiera ani nie oddzwania. Dałam sobie pokój na dziś, jutro spróbuje.

Ja mam endo III IV stopnia wiec ja nie sluszalam ze tylko z 2 stopniem. Anikola niestety jak ja bylam to w laboratorium mowili ze juz lista jest zamknieta ale podobno trzba sie orientować bo poznalam dziewczynę która ma blizniaki pp podobnym badaniu 2 lata temu i ona miala 3 proby oplacane.

reklama
Nuna ja po ostatnim razie zaraz wracalam i poszlam do pracy a tym razem powiedziałam sobie ze odpoczywam i 3 dni jeszcze bylam na miejscu a później pojechalismy z mezem na mazury, dopiero dzisiaj wracamy i tak jak tym razem wypoczelam to chyba nigdy. Wiec ty tez zacznij odpoczywać i siadz na tylku :)

Do góry