reklama

parens rzeszów

reklama
Nuna za Ciebie i Twoją komóreczke zaciskam mocno kciuki &&
Madziula87 za Ciebie również && :) Apropos poranny sms z informacją od Ciebie, że komóreczki się dzielą, wywołał uśmiech na twarzy :-) Teraz tylko czekać do transferu a później betka i tylko przyjmuję do wiadomości Pozytywną i wysoką :-D

Jejku Jup jak widać cuda się zdarzają to już drugi potwierdzony :happy: wszystkeigo dobrego
Nuna teraz życzę spokoju i wiary w połączenie....
Wszystkeigo dobrego wszystkim dziewcxzynom.
Madziul87 to teraz z górki przytakiej ilości musi być dobrze.
A ja dzisiaj po badaniu glukozy coś okropnego. Oby było dobrze bo około 3h po mnie strasznie zesłabiło i spałam prawie godzinę ale może to przez taką ilość "słodyczy" a mały myślałam że wyskoczy :eek:
Pozdrawiam serdecznie :happy:

Nuna, wiem co teraz przeżywasz, bo.... niestety teraz przy drugiej stymulacji u mnie było podobnie. Nic nie pisałam wcześniej na forum, bo nie chciałam zapeszać, ale wyszło jak wyszło. U mnie wstępnie na pierwszym usg było 6 pęcherzyków, podeszłąm do stymulacji (450j gonal f i 200j Menopur) przy kolejnej wizycie okazało sie że jeden pęcherzyk jest dominujący a reszta jakby zatrzymała się w miejscu. E 350, więc też miałam nadzieję na ładną komórkę. Niestety po punkcji okazało się że ten pęcherzyk który był dominujący to była cysta wypełniona płynem :-( wróciłam do domu podłamana. Widzę że u mnie jest taka tendencja że im bardziej dbam o siebie i się staram to jest jeszcze gorzej.

reklama
Nika:( tak myślałam, że pewnie coś poszło nie tak, bo inaczej pewnie byś się podzieliła swoim szczęściem.Ja u siebie też widzę, że co stymulacja to gorzej i dlatego aż się boje tego ostatniego podejścia. Widze po stopce, że będziesz robić badania. Ja ciągle sie zastanawiam czy dobrze robię podchodząc do ostatniej szansy bez badań...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry