Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niewykluczone Nunka, już Emkowi zapowiedziałam, że jakby co, to niech się bliźniaków spodziewaa może piwinnaś się starać naturalnie w tym cyklu dodatkowo?bo coś ostatnio dużo takich ciąż mamy
![]()
....oho, dziś chyba testa zrobię, bo lewy jajnik coś czuję :/ ...chyba, że to pęcherz! :/
ja chyba nigdy tak wcześnie nie miałamhehe no to w takim razie życzę CI bliźniaków, najlepiej parkę hehe
ja chyba też kupię sobie testy bo nie wiem czy już po czy przed owulką, nie mierzyłam tempki i ciężko mi stwierdzić
czy którejś z Was zdażały się owulki w 10-11 dc??
, no ale zależy jak długie masz cykle? jeśli krótkie (takie 24-26 dniowe), to możesz mieć owulkę tak w 10-11 dniu! ....u mnie owulka nieraz i w 23 dc potrafiła przyjść 

tak Anulka - wizytkę mam w piątek, no i jeśli endo będzie ładnej grubości, to podchodzę do crio na cyklu naturalnymmadziula czy ja dobrze rozumiem że w tym cyklu podchodzisz do crio ? Trochę mam zaległości i nie bardzo się orientuje, ale naturalsik miło widziany ;-)