Rea no ja teraz właśnie byłam stymulowana CLo, do 6 dnia cyklu chyba go miałam, a od 3 dc zastrzyki, najpierw miałam gonal 300 j. czyli największa dawka, potem zmienili mi na menopur z mniejszą dawką gonalu...i przypuszczam, że właśnie ten CLo u mnie spowodował to, że mi torbiel urosła (bo zapomniałam Wam wspomnieć, że razem z pęcherzykami rosła mi torbiel - wczoraj na punkcji pobrali z niej płyn i okazało się, że to chyba jakaś ropa, dostałam mega silny antybiotyk i jakieś tam jeszcze leki). Podczas 1 stymulacji miałam tylko sam gonal i żadnej torbieli nie było...ale to już teraz mogę sobie tylko gdybać i mówić...czasu nie cofnę...
Rea teraz ogólnie decyzja lekarza jest taka, że jeśli się zdecydujemy na kolejne podjęcie, to on stwierdził, że tylko na cyklu naturalnym, bo ja normlanie mam praktycznie co miesiąc owulację, a płacić 4-5 tys za to że urośnie też tylko 1 pęcherzyk to jakaś parodia...chociaż też nei mam gwarancji że kolejny cykl byłby lepszy, może trafiłam na cykl który miał być bezowulacyjny, już sama nie wiem...