reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Party //(*_*)\\

kachasek Kobieto, Ty się marnujesz!!! Cokolwiek robisz zawodowo - przestań!!! I zajmij się rękodziełem, bo na tym zbijesz kaskę :tak: O biznesach pojęcia nie mam, ale tu na "gołe gały" widzę talent! :tak:
Zapodaj nr konta, czekamy na tort 20-go :-D

reklama
Kachasku, no szczena mi opadła. Cudeńko. I własnoręcznie wykonany. Super, super, super. Jest boski i założę się że też tak smakuje. Misiu ma szczęście że ma taką wszechstronnie uzdolniną mamę.
Nie mogę się nachwalic. Cudeńko.​

ja siama:tak: ale mam banana po przeczytaniu waszych postów :tak::-) dziękuję za słowa uznania:-) poczta strajkuje, więc nie da rady za bardzo spełnić waszych życzeń:blink:

Kachasek-torcik Bajera.

U nas juz po urodzinkach odbyły sie wczoraj- niestety ja nie robiłam tortu,robiła go moja mama,ale w tym zamieszaniu niemam zdjecia:baffled::-(.Bozie jakie to przezycie i ile nerwow,ale wszysko wypaliło z czego jestem bardzo zadowolona.i zmeczona:tak:ale było warto dla Mikusia.

a tu pare fotek.

Załączniki

• IMG_0136.JPG
    IMG_0136.JPG
    22,7 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_0138.JPG
    IMG_0138.JPG
    19,1 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_0139.JPG
    IMG_0139.JPG
    12,5 KB · Wyświetleń: 84
  • tort.jpg
    tort.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 93
Kachasku, no szczena mi opadła. Cudeńko. I własnoręcznie wykonany. Super, super, super. Jest boski i założę się że też tak smakuje. Misiu ma szczęście że ma taką wszechstronnie uzdolniną mamę.
Nie mogę się nachwalic. Cudeńko.​

Opadła i mi..:szok::tak::tak::tak:

Gusia ślicznie wszystko przygotowałaś :tak:

Gusia u nas niestety nie było tak uroczyście:-(
za to torcik zmobilizował Michała do jedzenia łyżeczką (pierwszy raz, zawsze ją tylko trzymał):tak: tyle, że po zjedzeniu torta brudny talerzyk wylądował u niego na głowie:baffled: nie wiem, ubzdurał coś sobie i jak tylko skończy jeść (np z serem) talerz ląduje na głowie - brudną stroną najlepiej:baffled:

Gusia ślicznie :tak:

kachasku Piotruś też uwielbia robić kapelusik ;-) Tylko ja mu jeszcze nie bardzo pozwalam jeść samodzielnie :zawstydzona/y: Zbyt pięknie wcina karmiony :zawstydzona/y:

reklama
Tylko ja mu jeszcze nie bardzo pozwalam jeść samodzielnie :zawstydzona/y: Zbyt pięknie wcina karmiony :zawstydzona/y:
Michał też pięknie wcina, ale jak je samodzielnie (głównie chlebek, makaron i gotowane warzywka bez wywaru, bo zupka ręką to nie bardzo;-)) to jest taaaki zadowolony, że nie sposób mu odmówić:tak::-D

Do góry