Anielka, zaproszenie super!
Ja to Wam zazdroszczę że macie kogo zaprosić.
U mnie dzieci znajomych brak - oprócz Was oczywiście....;-)A rodzinka podzielona - "pierwszą" turę urodzin będzie obchodzić Madzia z moją siostrą (urodzoną przeca tego samego dnia) już w tę sobotę. Druga tura odbędzie się u nas w domu i pewnie tylko dla nas, bo jak znam rodzinę Tomka, to ani Jego siostra ani siostrzenica nie pofatygują się żeby przyjść. A Matka znowu będzie siedzieć i płakać że nie ma na prezent dla dziecka....

Ja to Wam zazdroszczę że macie kogo zaprosić.
U mnie dzieci znajomych brak - oprócz Was oczywiście....;-)A rodzinka podzielona - "pierwszą" turę urodzin będzie obchodzić Madzia z moją siostrą (urodzoną przeca tego samego dnia) już w tę sobotę. Druga tura odbędzie się u nas w domu i pewnie tylko dla nas, bo jak znam rodzinę Tomka, to ani Jego siostra ani siostrzenica nie pofatygują się żeby przyjść. A Matka znowu będzie siedzieć i płakać że nie ma na prezent dla dziecka....
Miało być 8, ale jedna koleżanka w ciąży musi leżeć i nawet urlop odwołali, więc na urodziny Zu napewno się nie zjawią.
Myślę że najlepiej dopytać Pań w przedszkolu, po pierwsze czy w ogóle są takie zwyczaje, a poza tym właśnie co przynieść.
W żłobku ma taki samochód - jeździk, który uwielbia i do domu też mamy takiego kupić. Ma być czerwony! No ja wiem, że to już 3 lata, ale Magda to karypel, więc może sobie pojeździć spokojnie. Do tego jakieś drobnostki i będzie git.