Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to tak jest...nawet jak sie wprost nie zapytaja to za plecami gadaja wiec moze to i lepiej ze zapytaja i maja odpowiedz bo jak sami sobie cos wymysla....
i nie pytają czy mąż jest afrykańczykiem bo to chyba oczywiste
Małe miasteczko nie daleko granicy z holandią może dlatego.
. Myślę że to chyba kwestia tego że w pl jest mniej obcokrajowców niż tak jak pisałaś Aisah w Holandii, czy też Niemczech...dzisiaj moja własna znajoma (mająca tez mieszane dziecko!) powiedziała mi ze mała jest do mnie niepodobna
także myślę sobie że to chyba dlatego że ludzie mówią szybciej niż myślą...no bo jak to inaczej wytłumaczyć?
..
...ale kiedy mala miała cimieniuchę (niestety już drugi raz nam się trafiło) to po posmarowaniu jej włosków olejkiem -rozczesywanie było dziecinnie proste 
...
Ale jeden moher raz na mnie wrecz nawrzeszczal (po dokladnym obejrzeniu Alusia) jak ja moge tak dziecko opalac

Nawet nie tlumaczylam ze to mulat bo by mnie chyba parasolka zlala.
...wylałam je i teraz jak odciągam to jest ok. Zastanawia mnie tylko co to, bo brodawki mam całe i nic mnie nie boli. Mam nadzieję, że to tylko jakieś pęknięte naczynko...no bo co innego?