Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czuje, jakbym odnalazla meski odpowiednik mnie samej!! Nie wyobrazam juz sobie zeby moglo byc inaczej!! Przy nikim wczesniej nie bylam tak bardzo sobaI nawet niejaka przeszkoda jezykowa nie mogla niczego popsuc. Dlatego pewnie jest cos takiego jak przeznaczenie
![]()
Tak czulam na poczatku i po 4 latach nadal to samo.
Za to teraz zaczynam sie produkowac zeby nasza ratorosl mowila po polski i nie jest to takie proste , bo sa ludzie ktorzy usilnie probuja mnie przekonac ze mi to nie wyjdzie
Bzdura oczywiscie, bo ja uparta jestem

To dopiero jest mętlik ale mały rozumie, babcie z obu stron pomagaja więc wszystko idzie jak się chce
Witaj bukila:-)Serwusik Wszystkim!Chcialabym do Was dolaczyc i dlatego co nie co napisze o sobie.Mieszkam w Anglii od 3,5roku.Poznlam tutaj wspanialego i kochanego czlowieka-pochodzi z Tanzanii chociaz imie ma francuskie Jean Claude.Mam dokladnie takie same odczucia jak misia83_83 i Paulinek.Dopiero teraz czuje,ze jestem szczesliwa.Jestem w 26tc z czego obydwoje sie cieszymy i z radoscia czekamy na synusia wrwz z moja corka.Pozdrowionka sla wszystkikch![]()
Ale fajniutko że nas znalazłas i do nas dołączasz. macie rację, z tą połówką to jest tak silne, że nie da się porównać do niczego innego i po prostu wie się od poczatku że z tym człowiekiem chce się spędzić każdą sekndę z reszty życia

Co tu dużo mówić: Szczęściary jesteśmy i tyle
hihi, a tęsknię tak że wariuję prawie