reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pary Polsko-Zagraniczne

reklama
Rafalek dziekuje za komplement:tak::tak::tak:;-)a to jeszcze zdjecia z domku;-)

Załączniki

• IMG_0069.jpg
    IMG_0069.jpg
    606,3 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_0049.jpg
    IMG_0049.jpg
    401,7 KB · Wyświetleń: 72
gratuluję, Rafałek jest śliczny, i bardzo dobrze że już po największych kłopotach:tak::tak::tak:
teraz już będzie tylko lepiej:-)
trochę dziwne ze lekarze nie zdiagnozowali wcześniej jego wagi i nie musiałabyś się tak męczyć...ale jak po wszystkim to teraz najważniejsze żeby dobrze się rozwijał i rósł ładnie, także ogromne gratulacje raz jeszcze!!!!:-D
i pisz jak tylko dasz radę...

karmimy sie znowu:)
Elete na USG wychodzilo ze 3200....i ze male dziecko raczej.z ,oga sie o 30% pomylic no i sie pomylili.na USG nie ma co patrzec bo jeszcze nie slyszalam zeby ktos dobrze wage okreslil:/

a to nie wiedziałam z tym usg- bo martwiłam się trochę że moje dziecko jest mniejsze niż reszty z mojego miesiąca...:-:)tak:
no i smacznego dla dużego maluszka;-)

Blond wielkie gratulacje! synek jest sliczny i faktycznie duzy! wyglada na pzynajmiej 2 miesiaczki! :D widac ze dobrze sie rozwija!! :)))
i powiem ci nie widzialam Ciebie ale bym powiedziala ze chyba do taty podobny moze co? tak po nosku mnie sie wydaje bo dosyc szeroki co?:D

niech wam sie dobrze zyje duzo zdrowka i usmiechuuuuu :D:D

No nosek to ma na pewno po tacie ale ksztalt ust po mnie;-)chociaz cos po mnie:-D:-D:-Dwloski jeszcze nie wiadomo bo narazie sa ciemne i proste ale wiadomo te pierwsze sie zetra i dopiero beda rosnac te prawdziwe wiec sie okaze.u mnie wszyscy mysla czy sciemnieje czy nie...:-Dbo narazie jasny jest w miare.a wszyscy mowia ze wyglada jakby mial ze 2 miesiae. i glowke nawet trzyma ladnie:szok:silacz maly:tak:i osikal przed chwila mamusie, obrzygal...ciekawe co jeszcze...:-Dchyba mnie nie lubi:-p

to na pewno się nie nudzisz z Rafałkiem:-D, nie ma co do tego wątpliwości...:tak::tak:
a ciekawa jestem do kiedy wszyscy się będą zastanawiać nad jego kolorem...
fajnie że ma Twoje usta- będzie bardzo na pewno ładny...
(raz widziałam mulatka który miał je aż różowe i miał taką bardzo kobiecą urodę....)
i bardzo dobrze że prawidłowo się rozwija..bo to chyba najważniejsze..
może on po prostu będzie wysoki? (nie wiem czy na tym etapie można tak "prorokować" ale często się to sprawdza..) a jego tata jest wysoki?

reklama
Do góry