Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam
szukam dobrego pasa poporodowego:-) bo mój brzuszek pozostawia wiele do życzenia
:-(. Proszę o opinie mamuśki które stosowały jaki kupić i czy wogóle warto kupić.
może nie miałąm typowe pasa dla kobiet po porodzie, gdyż mama kupiła mi taki, który i mój tata nosił po operacji, ale chyba coś zadziałało Chyba mysle, że to nie ma znaczenia, jaki to bas, bo ma jedno zadanie - sciskac ,,do kupy'' może warto kupić tańszy i przekonac się, jak to się czuje i czy nic nie boli?
nie jestem styczniówką co prawda, bo urodziłam 27 grudnia, ale pas mam firmy Pani Teresa. Całkiem fajny, tylko ostatnio coś mi się czasem zwija podczas siedzenia. Ale ogólnie chwalę sobie, kosztował około 50 zł o ile dobrze pamiętam. Czasem się dziwili, że mam płaski brzuch a bez pasa to mega flak i wyglądam jak w 5 miesiącu ciąży :/ ale to chyba głównie wina tego, że wcinam sporo słodyczy... polecam też majtki wyszczuplające