reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Pasta do zębów

Dzień dobry mój prawie roczny synek ma dziwne przebarwienia na ząbkach właściwie już odkąd mu wyszły zauważyłam to, białe plamki i takie też dziwne przebarwienia, używam pasty sensodyne, myjemy ząbki rano i wieczorem.. dentysta za dwa tygodnie, jakiej pasty najlepiej używać do takich ząbków.

Załączniki

• eaf54abb-22ce-41d1-bdf4-d919d7a314ed.jpeg
    eaf54abb-22ce-41d1-bdf4-d919d7a314ed.jpeg
    41,9 KB · Wyświetleń: 267
reklama
Dzień dobry mój prawie roczny synek ma dziwne przebarwienia na ząbkach właściwie już odkąd mu wyszły zauważyłam to, białe plamki i takie też dziwne przebarwienia, używam pasty sensodyne, myjemy ząbki rano i wieczorem.. dentysta za dwa tygodnie, jakiej pasty najlepiej używać do takich ząbków.
To są normalne zęby wg mnie, osłabione szkliwo jest w tych miejscach moim zdaniem. Też używamy Elmex, ostatnio robiliśmy jeszcze fluoryzację (syn niespełna 4 lata).

My zmieniliśmy z elmexa na Elgydium

Do góry