Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Strasznie mi przykro, że zginęła młoda kobieta pełna życia i malutka dziewczynka która nie widziała jeszcze swojej mamy. Straszna tragedia. Wyrazy mojego najgłębszego współczucia. Rodzinie życzę dużo sił aby zmierzyć się z ogromem tej tragedii. Pozostaje mieć nadzieję, że Obie jesteście w lepszym świecie.
Aż trudno uwierzyć, ze to był Boży plan. Nie umiem znaleźć najmniejszego sensu w tym co się stało...
Najszczersze kondolencje w ręce rodziny, niech uplyw czasu przyniesie Wam ulgę w cierpieniu.
...już nieuskarzam się na mój los, ale licze blogoslawienstwa...
nic nie jest w stanie oddać ogromu tragedii jaką przeżywa teraz rodzina Patrycji i Weroniki. będe modlić się, aby odnaleźli siłę i chęć do życia. mam nadzieję że Pati i Weronika są teraz razem i czuwają nad swoimi mężczyznami.
brak slow ;( strasznie mi przykro ;((( dlaczego zycie jest takie ... ? niesprawiedliwe, trudne, straszne zarazem ... ? skladam wyrazy glebokiego wspolczucia ;(