reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Patrycja i Weronika.

reklama
Strasznie mi przykro, że zginęła młoda kobieta pełna życia i malutka dziewczynka która nie widziała jeszcze swojej mamy. Straszna tragedia. Wyrazy mojego najgłębszego współczucia. Rodzinie życzę dużo sił aby zmierzyć się z ogromem tej tragedii. Pozostaje mieć nadzieję, że Obie jesteście w lepszym świecie.

Aż trudno uwierzyć, ze to był Boży plan. Nie umiem znaleźć najmniejszego sensu w tym co się stało...
Najszczersze kondolencje w ręce rodziny, niech uplyw czasu przyniesie Wam ulgę w cierpieniu.

...już nieuskarzam się na mój los, ale licze blogoslawienstwa...

nic nie jest w stanie oddać ogromu tragedii jaką przeżywa teraz rodzina Patrycji i Weroniki. będe modlić się, aby odnaleźli siłę i chęć do życia. mam nadzieję że Pati i Weronika są teraz razem i czuwają nad swoimi mężczyznami.

spoczywajcie w pokoju [*]

brak slow ;( strasznie mi przykro ;((( dlaczego zycie jest takie ... ? niesprawiedliwe, trudne, straszne zarazem ... ? skladam wyrazy glebokiego wspolczucia ;(

niech spoczywaja w spokoju ;((((

[*]
[*]

reklama
Do góry