Enfamil 1 porcje w płynie gotowe do spożycia (2628044898) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tu masz w miare tani Enfamil w butelkach. Moja Zuzka też w szpitalu dostawała mleko w butelce, tyle, że Nan, więc marketingowo po powrocie do domu też kupiliśmy Nan. Położna środowiskowa powiedziała, że ten w szpitalu ma inny skład, bo przecież ma 3 lata ważności

W tej chwili jesteśmy już na Bebiko i póki co jest dobrze. Próbuję wyjść z mleka modyfikowanego, od wczoraj ściągam się laktatorem Medelą Swing, bo mam nadzieję odzyskać laktacje. W tej chwili na jeden raz ściągam z dwóch piersi ok. 5 ml, mam nadzieję, że będzie lepiej...
Co do zmiany mleka, nie wiem czy u wcześniaków jest tak samo, ale podobno się miesza w sposób stopniowego zmniejszania ilości proszku tego poprzedniego mleka zwiększając ilości nowego mleka. Ja np. dawałam dwie miarki Nana i jedną Bebiko, aż doszłam do dwóch Bebiko i jednej Nana, a potem Nan się skończył
Położna natomiast powiedziała, żeby dać jej na próbę butelkę Bebiko i zobaczyć jak będzie się czuła, ale ja tak nie zrobiłam, bo nie wiem czy w danym momencie w sobie ma jeszcze Nana czy Bebiko skoro ona je jak pijawka

Różnice zauważyłam natomiast w kupce, po Nanie była rzadka, a po Bebiko jest w formie żółtego bobka

))
A próbowałać to badziewie plastrem przykleić do rączki?? To musi mieć cały czas??