• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

reklama
Paulinko, najlepsze życzenia urodzinowe, uśmiechu na ślicznej buźce, zdrówka, radości na co dzień, żebyś umiała z pomoca najbliższych pokonać każdą przeszkodę, która stanie na Twojej drodze do szczęścia.

Dziękujemy wszystkim za życzenia :-)

U nas jak to u nas raz lepiej raz gorzej ale jest nowość, otóż Paulinka mówi mama i czasami nawet do mnie a nie do ściany zwraca się w ten sposób.
Od przyszłego tygodnia mamy zastępstwo za naszą panią logopedkę więc dodatkowe jazdy do ośrodka nas czekają. Oby do maja, bo wtedy przeniosą się niedaleko mnie i spacerkiem sobie będziemy chodzić na zajęcia.

Dziękuję Wam za te słowa. Czasem mam wrażenie, że kochane ciotki wierzą w Paulinkę bardziej niż jej mama:zawstydzona/y:

Niestety ucieszyłam się za szybko, bo po tygodniu Paulinka zapomniała jak się mówi mama :-(
Nie pierwszy raz i nie ostatni ale kolejny dół zaliczony.
rehabilitantki też się niepokoją, bo robimy dwa kroki do przodu a potem cztery do tyłu i od nowa zaczynamy.
czasem mam już dość wszystkiego:-(

reklama
Dorotko dasz radę bo bardzo kochasz Paulinkę! I wieczorami pewnie nie raz mówisz że już więcej nie wyciśniesz z siebie, ale rano wstajesz z nową siłą.
Wiem jakie to strasznie trudne, ja mam tylko namiastkę tego co Ty przeżywasz a i tak dołki często zaliczam. Podziwiam Cię za siłę jaką masz i z jakim sercem walczysz o Paulinkę.
Kochana przytulam mocno. Trzymaj się dzielnie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry