reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

CZARNA to widze pracowity dzionek :-)
PPATQA odpoczywaj teraz :-)
MOTYLKU ciesze sie ze mama sie w koncu obudzila i mam nadzieje ze wytrwa :-)

Moj M pojechal po pieniadze i czeka na szefa jak ten ciul juz od 2 godzin a on nie przyjezdza i jakos marnie to widze ta cala jego kase :-(Mam przez to nerwa :-(
Ja polezalam 15 min ,poskladalam pranie u juz na polce w wiekszosci przygotowalam to co pojdzie do walizki oczywiscie jeszcze sie tam cos dolozy :-)

reklama
Ciril uwielbiam rybke po grecku
gosia powodzenia na wizycie
Marma wszystkeigo najlepszego

U mnie dziś schabowe zapiekane z serkiem i ananasem.Poszłam na zakupy troszke dziewczyny czuje sie jak słoń od 2 dni taka jakaś spuchnieta ledwo co chodze bo mnie tak ciągnie na dole brzuszek normalnie czuje sie jakbym miała za chwile sie rozdwoić.Teraz leże bo nie mam sił.

Widze,ze mamuski dzis same pysznosci na obiadek robicie:-)Ja mam schabowe z ziemniaczkami,mniam:-D.Ja troszke posprzatalam,poczytalam gazetki i mam lepszy humor.Kuzynka napisala,ze moja mama wczoraj u nich byla,od jakis3-4lat chciala zobaczyc moje zdjecia,bo oni maja ze mna kontakt i zdziwilam sie:szok:....byla alkocholiczka przez cale zycie no i przestala juz 2miesiace:-)Nawet nie wiecie jak mi na serduszku milo,az plakac sie chce,ze w koncu przyszedl ten moment:happy::rofl2:Mam nadzieje tylko,ze wytrwa przy tym:tak:.Ja juz uszykowana na 18ide ogladac ten szpital.
Motylku ciesze się, że mama Twoja przestała pić - będzie dobrze.

Moj M pojechal po pieniadze i czeka na szefa jak ten ciul juz od 2 godzin a on nie przyjezdza i jakos marnie to widze ta cala jego kase :-(Mam przez to nerwa :-(
Ja polezalam 15 min ,poskladalam pranie u juz na polce w wiekszosci przygotowalam to co pojdzie do walizki oczywiscie jeszcze sie tam cos dolozy :-)
Ja bym chyba tego dziada ubiła - nie no to już przechodzi wszelkie granice.

Witam!!

Czarna WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Z OKAZJI
ROCZNICY ŚLUBU!!!
Motylku trzymam kciuki za mame u gratuluje ze juz dwa miesiace wytrzymala!!:tak:
A ja dzis mialam odwiedziny kumpeli z 5 m-cznym synkiem:-) mowie Wam jaki slodki normalnie znow mnie dopadlo myslenie ze juz chce miec mala przy sobie ale zdaje sobie sprawe z tego ze juz tak niewiele zostalo nam wiec wytrzymam:tak:
Cos mnie bieze przeziebienie chyba sobie zrobie herbatke z miodem i rutinoskorbin wezme;-)
Dorka współczuje Wam z ta kasa!! niech Twoj M zrobi gosciowi awanture bo jak bedzie cicho siedzial to tamten w kulki se bedzie lecial:wściekła/y:

Motylku ciesze się, że mama Twoja przestała pić - będzie dobrze.

Ja bym chyba tego dziada ubiła - nie no to już przechodzi wszelkie granice.

No M rozmawia z nim juz od godziny i nic nie wiem ale z tak dlugiej rozmowy pewnie nic dobrewgo nie wyjdzie :no:Kurcze zaczynam sie denerwowac i jak sie tu nie wkurzac:wściekła/y:Jakos mam dziwnie glupie przeczucie :wściekła/y:

Motylku cieszę się, że mama w końcu się otrząsnęła, mam nadzieję, że nie na krótko.
Dorotka, chyba bym temu szefowi nawtykała. No co za dziad z niego!!:wściekła/y:

A ja dziś miałam niezłą akcję. Zrobiłam sobię kawkę i usiadłam przed kompem razem z paczką delicji. Ledwie jedną wzięłam do ust, patrzę a tam robal wyłazi! Jeny, no takiego czegoś to jeszcze nie było!!!! wlazłam na stronę wedla i chciałam wziąć adres mailowy żeby do nich skargę napisać, ale jedyne co znalazłam to jakiś formularz, który oczywiście wypełniłam, żadając zadośćuczynienia. Nie chodzi mi o kase, ale żeby ciężarna kobieta robactwo jadła?????

Motylku cieszę się, że mama w końcu się otrząsnęła, mam nadzieję, że nie na krótko.
Dorotka, chyba bym temu szefowi nawtykała. No co za dziad z niego!!:wściekła/y:

A ja dziś miałam niezłą akcję. Zrobiłam sobię kawkę i usiadłam przed kompem razem z paczką delicji. Ledwie jedną wzięłam do ust, patrzę a tam robal wyłazi! Jeny, no takiego czegoś to jeszcze nie było!!!! wlazłam na stronę wedla i chciałam wziąć adres mailowy żeby do nich skargę napisać, ale jedyne co znalazłam to jakiś formularz, który oczywiście wypełniłam, żadając zadośćuczynienia. Nie chodzi mi o kase, ale żeby ciężarna kobieta robactwo jadła?????

WANILIA ochydne fujjjjjjjjjjjjjjjj:crazy:

Kur.. kur.. kur.. kasa zas ma byc jutro i tak od poniedzialku slyszymy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz trace nadzieje ze da tyle ile sie nalezy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Moj M tez wsciekly a wiecie jaka ja zla jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:szok::szok::szok: Bleeeeeeeeeeeeeeeeee:szok::szok::szok: Mi się kiedyś zdarzyło w jogurcie wiśniowym Bacomy znaleźć gumkę od weków, taką czerwoną :)))))

A u nas wyjątkowo, wręcz uroczyście spokojnie :laugh2::laugh2::laugh2: Mała i ja już po kąpieli, M. dzwonił, nasłodził mi w telefon :-p:-p:-p Jutro wizytka i dlatego jestem happy!!!!!!! Życzę i Wam takiego samego humorku ;-);-);-)

Wanilia bleeeeee:baffled:ale podobna afera byla jakis czas temu z Kasztankami- tez tam robaki byly. dzisiaj fajny temat w Uwadze na Tvn ma byc- tzn o nabiale- ciekawe co tym razem wynalezli....:tak:
a ja sobie w koncu glitterka walnelam:-)bo ten ma polskie znaki a wczesniej jakos z polskimi znalezc nie moglam.
ja dzisiaj na obiad nic nie zjadlam bo mnie ten brzuch tak boli z prawej strony na dole ze ledwo dopszlam do sklepu. normalnie zgieta chodze:-(czasami puszcza i jest ok ale jak nie wiem co to moze byc. jutro moze sie dowiem:confused:

reklama
Do góry