Witamy napisz jak sie czujesz jak dzieciatkowitam po dłuższej nieobecności mam nadzieje że u Was wszystko oki. Ja wreszcie mnieszkam w nowym domku i mam neta!!!
Muszę was troszkę poczytać ,nadrobić zaległości .
no prsze a tak gadała ze my mamy wsio zrobionepolecam dokument Chleb nasz powszedni na Canalu, tam jest o produkcji wielkotowarowej zywnośc, produkcji nie hodowli bo to cięzko nazwać hodowla lub chowem
Ja już mam poprane wszystkie ciuszki łącznie z 68, te po chrzesniaku, tylku z kilku rzeczy nie moge wygonic plam, jeszcze musze to w proszku dzidziusiwym wyprac więc zostawiam sobie na przyszły tydzień

Czekamy na wiesci po wizycie i fote po fryzjerzeHej KObitki!!!!!
Wstałam, jak zawsze tuż przed siódmą (za sprawą mojej J., żeby nie było, że sama z siebie), już po sniadanku, w trakcie kawki. Muszę skończyć dziś prasować, bo M. jutro zjeżdża do domciu
, a ja nie cierpię zaległości ubraniowych
![]()
Idę dziś do ginki (przyjmuje do 13), a potem lecę umówić się do fryzjera. Czyli do później, Kochane!!!!!!!!!!!!!!!! :************************

wow wow wow ja myslałam ze takie sceny to tylko w filmachDziękuje dziewczyny za wszystkie życzenia :-)
Byłam wczoraj na szkole rodzenia i ćwiczyliśmy oddechy. Najdłużej wytrzymuje na bezdechu. W pewnym momencie nawet mój mąż się wystraszył że nie oddycham hahaha. No i jeszcze okazało się że jestem jedyna w grupie która ma mieć chłopczyka.
Wczoraj miałyśmy niezłą historie w szpitalu. Akurat jak zaczynałyśmy zajęcia przywieźli kobietę z noworodkiem. o się okazała. Poszła na kontrolną wizytę do lekarza a lekarz patrzy i mówi rodzimy. Urodziła na fotelu. Bez buli , bez jakichś skurczy. Nic...... Normalnie szok.Niektóre to mają szczęście. :-)

Dorotka dobrze powiedziałas temu gosciowi

Beza co dermatolog powiedział o uczuleniu????????
Kaka sama jedziesz do tesciowej?????
Vanilia u nas tez pogoda do d.... chyba faktycznie coraz blizej jesieni:-
A ja jeszcze siedze w pizamce chałupka posprzatana w 50% na reszte brak checi

Własnie gadałam ze szwagierka. Jest z synkeim w szpitalu. mały (ma 14 miesiecy) złamał nóżke i lezy na wyciagu. Normalnie az sie serduszko kraja. Dzis maja podjac decyzje czy bedzie lezał jeszcze 3 tyg na wyciagu, czy zwstawia śruby i szyny, czy gips