Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wlasnie przeszlam taka serie skurczy ze masakra.Jak to nie sa jeszcze "te"to ja nie wiem jak ja to przezyje.Normalnie musialam oprzec sie o wanne i kucac bo myslalam ze odlece i tak kilka pod rzad.A teraz nic.
Chyba zaczynam sie bac....Jak maz wroci z pracy biore sie za poscielenie lozeczka dla malej...
Skad moglas wiedziec ze one ci przejda ?????? a jakbys tak za dlugo czekala ze skurczami w domu ???????
Ja tez bym nie wytrzymala i go rozpakowala .Biedny twoj M wrocil o 24 a o 4 w nocy zas musial jechac Ale jak piszesz ze czesto jest w domu to rozumiem ze od czasu do czasu moga zdazyc sie takie dluzsze wypady Dobrze ze mu fajnie placa ;-)
Ja to bym na twoim miejscu albo wogole kiedys nie posprzatala niech M zobaczy jak to jest ladnie jak jest syf w domu
albo poprostu bym sie upomniala Ja to taka szczera jestem i mowie jak mi nie pasuje nawet jakbym miala sie poklocic.Poloz sie i odpoczywaj
pewnie zescie sie domyslaly.

na całym hehehehhehehhe.