Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wlasnie przeszlam taka serie skurczy ze masakra.Jak to nie sa jeszcze "te"to ja nie wiem jak ja to przezyje.Normalnie musialam oprzec sie o wanne i kucac bo myslalam ze odlece i tak kilka pod rzad.A teraz nic.
Chyba zaczynam sie bac....Jak maz wroci z pracy biore sie za poscielenie lozeczka dla malej...
Skad moglas wiedziec ze one ci przejda ?????? a jakbys tak za dlugo czekala ze skurczami w domu ???????
Ja tez bym nie wytrzymala i go rozpakowala .Biedny twoj M wrocil o 24 a o 4 w nocy zas musial jechac Ale jak piszesz ze czesto jest w domu to rozumiem ze od czasu do czasu moga zdazyc sie takie dluzsze wypady Dobrze ze mu fajnie placa ;-)
Ja to bym na twoim miejscu albo wogole kiedys nie posprzatala niech M zobaczy jak to jest ladnie jak jest syf w domu
albo poprostu bym sie upomniala Ja to taka szczera jestem i mowie jak mi nie pasuje nawet jakbym miala sie poklocic.Poloz sie i odpoczywaj
pewnie zescie sie domyslaly.

na całym hehehehhehehhe.