• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Dziewczyny albo ja jetem jakas dziwna ale Agnieszka ja jakbym miala takie surcze jak ty to juz bym do szpitala jechala :tak:Skad moglas wiedziec ze one ci przejda ?????? a jakbys tak za dlugo czekala ze skurczami w domu ???????
Nie wiem moze ja jestem jakas dziwna :-(
Aga dasz rade jak my wszystkie jakos musimy dac rade ;-) nie mamy innego wyjscia .
:
Ja jednak bede czekac na te regolarne skorcze, wiem ze u nas nie ma sensu jechac od razu bo odsylaja do domu.Ale powiem Wam ze bola jak cholera!!!Caly dzien mnie lapia co jakis czas, ale zdecydowanie nie sa co 5-7 minut wiec pewnie to te przepowiadajace, sama nie wiem.Mam je od 3 dni i z kazdym dniem jest gorzej wiec moze cos z tego bedzie.Za chwile wraca maz wiec nie bede sama w razie czego;-)

reklama
Dziewczyny jutro jest pelnia a wtedy same pisalyscie ze wiele sie moze rozpakowac :-) wiec moze dzieciaczki od JUSTYSI I AGNIESI czekaja na jutrzejsza pelnie ;-)

Justyna ty juz chyba najblizej finalu jestes :-)

A ja z tym polozeniem mojej malej moge sie mylic ale juz jakos mam to gdzies najwazniejsze aby byla zdrowa choc nie powiem ze chyba wole pocierpiec przy normalnym porodzie niz miec cc :-) ale co ma byc to bedzie dowiem sie na USG czegos :-)

Moj M pomyl wlasnie podlogi Ale on dzis caly czas gra na komputerze na grze a mnie to wkurza jakos bo ja chce aby on ze mna siedzial a nie na kompie I jak on konczy po 2 godzinach na kompie to ja do was zagladam i tak oboje sie zmieniamy tylko przed tym komputerem Dobrze ze tv i komoa mamy w tym samy pokoju bo przynajmniej siedziemy w jednym pokoju :-)

Moja juz 3 dzien strasznie kopie i normalnie czuje sie taka cala POOBIJANA od srodka I NORMALNIE JAK SIE CZASEM RUSZY TO AZ SYCZE Z BOLU :-)

"Mnisia wyobrazam sobie ta zemste. Ma gosciu to na co zasłużył "
Czarna masz racje ma na co zasluzyl!!!!!! i mimo iz to nie w moim stylu i zle sie z tym czuje to mam jakas tam satysfakcje bo wiara nieraz jest bezmyslna i trzeba nauczyc innych jak nalezy sie zachowac!!

Oj Rafalek tez sie dzisiaj rozkopal porzadnie:tak:bo dzisiaj mam dzien na slodycze i pewnie dlatego;-)
Minisia dobrze ze mu powiedzialas. ludzie czasami nie mysla jak parkuja.
ja za chwile klade sie przed tv i bede Nianie ogladac a pozniej Mam talent:tak:ciekawe czy to fajne bedzie.
a moj brat z narzeczona juz po egzaminie. tzn juz dawno bo o 15 skonczyli. wymeczeni podobno strasznie bo to cholerstwo 4 godziny trwalo!
Dorotko a ja do mamy w nastepny weekend jade tzn mama przyjezdza w sobote i jedziemy w niedziele:tak::tak::tak:

Asiu wieczór leniwca i dobrze, ja też sobie zaraz zafunduje polegiwanko hehehehehe.
Właśnie zjadłam całą kiść winogrom :-p i jogurt probiotyczny z aloesem - mniam, mniam.

Miłego wieczorku dziewczyny i spokojnej nocki bo już chyba nie wejdę.

ASIU ja tez zaraz polegne przed tv :-) ale ja bede ogladac z mama JAK ONI SPIEWAJA :-)

Ja juz dzis nic nie zjem chyba bo po obiedzie po 15 min zjadlam 6 tostow .cala chalwe az mnie zmulilo bo slodka byla i winogrona i teraz jakos mi ciezko :-(
Nawet M musial balkon otworzyc bo jakos nie mam czym oddychac :-(
Juz mi sie strasznie ziewa i nie wiem ile wytrzymam przed tv :-)
Ide sie wykapac i juz tez raczej nie wejde dzis
Aha smutna wiadomosc bo umarl ojciec od Jasia ( facet mojej mamy ) :-( :-( :-(

justyneczka ooooo czyżby brzusio juz opadł
czarna to trzymam kciuki za rodzinkę
Agniesia jejku ty już jestes w terminie dobiero teraz zauważyłam

Któras z was pisała ze ma być pełnia jakoś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry