Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czarna79 dobrze że z bratem Twoim wszystko dobrzeZ moim bratem wsio ok. lekarz mówili ze cudem przezył a on ma tylko jednego siniaka!!! Natomiast bratowej brat leży w szpitalu i na razie nie wiemy co z nim.

Nie martw się, jemu jest tam pewnie lepiej i nie chciałby żebyś się martwiła.
jeszcze gosc z ta kula byl niezly.
chyba teraz boi sie bardziej niz ja
Jutro pojedziemy sprawdzic gdzie jest szpital w ktorym chcemy rodzic, bo az wstyd sie przyznac ale nawet nie wiemy dokladnie gdzie sie znajduje;-)Magda to Ty lepiej kladz sie i lez a nie sie za robote bierzesz, jeszcze troszke moglabys wytrzymac.Ja dzis przerazona, bo po siku na papierze ogromna ilosc sluzu z krwia....zaraz dzwonilam do lekarza, ale uspokoil mnie i jesli mnie nic nie boli i maluszek sie rusza to moze powoli czop odchodzi. Uwierzcie mi jak to zobaczylam to az rece zaczely mi sie trzasc. Piore wlasnie 4 pranie ciuszkow, jutro reszte, a w tygodniu prasowanko i wszystko juz bedzie gotowe na przyjscie maluszka na swiat.
Milego wieczorku zycze:-)

. Co prawda komus pod nosem auta nie zostawiam, ale policja nie raz juz sie na mnie czaila za samochod postawiony na zakazie.
.