reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Nareszcie nareszcie moze wkoncu ten czas mi szybciej zleci, a z drugiej strony chyba zapadne w jakas depreche bo wy juz bedziecie po a ja z samegoooo konca!!!!!!!!!!

ps chyba zaczne szykowac jakis projekt na nowy watek bobasowy:-D:-D:-D:-D

reklama
Jak już się pierwsza rozpakuje, to ja chyba wpadnę w panikę :szok:.
Dzisiaj złapałam doła, tak z niczego, że ja to sobie nie poradze i aż zaczęłam ryczeć. Troche ze strachu o siebie (czy dam radę ), troche o maleństwo, czy aby wszystko w porządku. Ehhhh ...ta końcówka zawsze się tak dłuży???

WITAM W NIEDZIELE :tak:

MAGDASF1 mam nadzieje ze nasze nr tel.sobie spisalas?????
Ty nam pisz co z toba bo my sie tu bedziemy denerwowaly jak sie odzywac nie bedziesz :rofl2:3 mam kciuki abys jeszcze pochodzila z brzuszkiem troche

A swoja droga to ja tez czuje ze jusz ktos sie napewno rozpakuje w nastepnym tygodniu ;-)

CZARNA a patrz na mnie ja moge w listopadzie urodzic :baffled: wiec pewnie ja bede ostatnia a juz tak strasznie nie moge sie OLIWI doczekac a jeszcze przyjdzie mi pewnie tyle czekac ( choc nigdy nie wiadomo kiedy mnie wezmie hehe)
Mnie sie tez juz strasznie dluzy a jak wy juz wszystkie bedziecie z dzieciaczkami a ja nie to chyba dola zalapie :crazy:

Moze ja jestem jakas dziwna ale powiem wam szczerze ze ja nie martwie sie zadnymi rostepami,celulitami,waga czy co ubiore juz po porodzie ?
Czy zmieszcze sie w moje spodnie czy nie ( choc ja tylko pod wzgledem kasy wolalabym sie zmiescic do jakis starych spodni bo nie wiem czy bede miala kase kupic sobie jakies nowe:baffled:)Nie przejmuje sie narazie tym czy i jak dam sobie rade z OLIWIA
Ja poprostu chce juz ja miec przy sobie i tylko to sie dla mnie liczy :tak:
Jest jedna rzecz ktora mnie martwi TO CZY BEDE MIALA POKARM I CZY WARTOSCIOWY DLA NIEJ bo ja strasznie chce karmic piersia i tylko nad tym sie zastanawiam a reszta sie nie liczy Jakos to bedzie
A dziewczynki damy sobie rade z dziedziaczkami bo je kochamy a to jest najwazniejsze aby je kochac a reszta sie jakos sama ulozy :tak:

Ja juz od 4,40 nie umialam zasnac Oliwka kopala i jak lezalam na boku a ona kopie wlasnie z boku to czulam jak kopiac wbija sie w tapczan hehehe
Moja mama sie szykuje, ja juz zjadlam zupe na sniadanie hehe jeszcze paroweczke zjem i jede z mama do JASIA do zakladu karnego Juz raz tam bylam u niego i poki mam sily to moge czasem pojechac bo z OLIWIA to juz pozniej predko nie pojade .
MILEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNKI jak wroce to zajze do was A moj M zostaje w domu i bedzie obiad gotowal :tak:

Witam sie niedzielnie. Dzisiaj cala nocke mialam z glowy, kolo godz 12 zadzwonila moja siostra ze mojego ojca zabralo pogotowie bo mial zawal. Najgorsze jest to ze nawet nie moge tam teraz pojechac bo nie mam takiej mozliwosci, a zeby sie autobusem tluc 300 km to juz sie nie nadaje. Probowalam zasnac ale jakos w glowie tysiace mysli, i nie moglam, a jak juz udalo mi sie zamknac oczy to zaraz sie budzilam bo mialam straszne sny.
OK dziewczynki ja uciekam bo troce mam roboty, milej i spokojnej niedzieli zycze

Magdasfojej az zaczynam sie bać. trzymam kciuki za ojca
dorotko ja też mam pełno obaw

Jejku naprawde się dłuży, z drugiej strony już niedługo. ciekawe zy cos sie ruszy w tym tygodniu, a ja mam przeczucie ze do listopada mam czas

Witam niedzielnie
Magda trzymam kciuki za Twojego tate
Dorotka przykro mi z powodu smierci ojca Jasia:-( a dziwna to Ty nie jestes, bo jak masz sie przejmowac celluitem i rozstepami i w to czy sie w cos sioe zmiescisz jak pisalas ze nie przytylas i nic Ci sie nie zrobilo:tak:tez bym sie nie przejmowala:-pale innych obaw i raczejwieksdzych niz celluit to tez mam troche. ale to chyba kazda sie boi.ale masz fajny weekendzik z M:tak:w koncu:tak:
Ula sprawdzilam poczte i dziekuje tylko czy to miala byc tylko 1 strona?:tak:na ktorej jest skladanie, rozkladanie wozka i wymiana kol tak?
ja wstalam wlasnie i zabieram sie za sniadanko. a poniej nie mam planow wiec LB:tak::tak::tak:

Witam się niedzielnie.:-)
Jak już się pierwsza rozpakuje, to ja chyba wpadnę w panikę :szok:.
Dzisiaj złapałam doła, tak z niczego, że ja to sobie nie poradze i aż zaczęłam ryczeć. Troche ze strachu o siebie (czy dam radę ), troche o maleństwo, czy aby wszystko w porządku. Ehhhh ...ta końcówka zawsze się tak dłuży???
wanilia79 ja takie doły łapię codziennie, zwłaszcza jak M jest w domu:rofl2: Ale zaraz zjem coś słodkiego, pobędę sama w pokoju i jakoś mi przechodzi-zawsze sobie tłumaczę że synek już niedługo będzie z nami:tak: Ty też się nie martw, jak masz doła spróbuj głęboko pooddychać, popatrzeć się w sufit i pomyśleć sobie o dzidziolku...
WITAM W NIEDZIELE :tak:
CZARNA a patrz na mnie ja moge w listopadzie urodzic :baffled: wiec pewnie ja bede ostatnia a juz tak strasznie nie moge sie OLIWI doczekac a jeszcze przyjdzie mi pewnie tyle czekac ( choc nigdy nie wiadomo kiedy mnie wezmie hehe)
Mnie sie tez juz strasznie dluzy a jak wy juz wszystkie bedziecie z dzieciaczkami a ja nie to chyba dola zalapie :crazy:
dorotka nie ważne która urodzisz, najważniejsze aby Oliwcia była zdrowa i silna:tak: Ja chętnie bym sobie przeniosła termin na koniec października bo nie wiem czy ze wszystkim się wyrobię.No ale ten czas leci nieubłaganie i za miesiąc o tej porze to na pewno będę już lulać Kubusia:-)
Magdasf1 współczuję, że Twój tato zachorował:rofl2: Trzymam kciuki żeby szybko doszedł do siebie i wrócił do sił.
blond_20 SMACZNEGO;-)
Ja już po śniadanku, teraz wcinam sernik, zaraz będziemy zbierać się do kościółka na 12:30 a później to pewnie zleci-albo u rodziców, albo na działkę pojedziemy. Nie chce nam się w domu siedzieć mimo że pogoda kiepska.:nerd:
Życzę Wam miłej niedzieli.

Blond w sumie poszły 3 strony, wymiana kół, składanie i rozkładanie ,a na dużej stronie montaż barierki i hamulec, jeśli nie masz tej drugiej to prześle jeszcze raz.

Magda- to przykre, że akurat teraz Twój tato zachorowal, ale w szpitalu będzie pod dobrą opieką, bądż dobrej myśli

Dorota nie martw się, napewno będziesz mieć tyle pokarmu ile Twoje dziecko będzie potrzebować

My już po śniadanku, dziś byla jajecznica i maluszek teraz dostał czkawki:-D
Pogoda dziś brzydka, znow leje, dobrze, że wczoraj zrobilam pranko.

reklama
Do góry