reklama

Październik 2008

WANILIA ja z tym ustepowaniem to mialam na mysli glownie autobusy i busy bo w kolejke to tez sie mnie pchaja w sklepie :baffled::baffled::baffled:Ale ja zawsze mowie co mysle Ze WEJDZIE MI ZARAZ NA BRZUCH TAK SIE PCHA HEHEH

reklama
Wanilia problem w tym ze oni sa przekonani ze sie zmiescimy a mi sie tylko wydaje ze tyle tego jest...:confused:hmm...no zobaczymy...
kasia a Ty ta wizyte masz we wrzesniu chyba nie pazdzierniku tak?:tak:
z tym ustepowaniem to w komunikacji to tak, ale w sklepach to nie zawsze...tzn w tych w ktorych mnie znaja to ekspedieentki prosza mnie same, bo przeciez ludzie na to nie wpadna...:crazy:a w tych "obcych" to nie ma zmiluj...walka o zycie w kolejce:-pbabcie z ciezarnym i matki z dziecmi...:tak:
No wlasnie dziewczyny widze ze nasz miesiac ma jakies problemy z rozpakowywaniem sie:-pno bo Agniesia to ma termin na nast tydzien wiec moglaby juz cos ruszyc;-);-);-)

z tym ustepowaniem to w komunikacji to tak, ale w sklepach to nie zawsze...tzn w tych w ktorych mnie znaja to ekspedieentki prosza mnie same, bo przeciez ludzie na to nie wpadna...:crazy:a w tych "obcych" to nie ma zmiluj...walka o zycie w kolejce:-pbabcie z ciezarnym i matki z dziecmi...:tak:
No wlasnie dziewczyny widze ze nasz miesiac ma jakies problemy z rozpakowywaniem sie:-pno bo Agniesia to ma termin na nast tydzien wiec moglaby juz cos ruszyc;-);-);-)
Heh, ja też dzis miałam kolejny dowod na to, że u nas w kraju panuje znieczulica... Bylam w aptece po podklady gin. Stala dosc sporo kolejka, ja z Julką i duzym brzuchem, kolejka taka, że się zawinęła i doskonale było nas Troje widać :laugh2: Nikt nawet się nie spytał, czy nie jest mi ciężko... Cóż, zwątpiłam i pojechałam do mniej uczęszczanej apteki :-p:-p:-p

A co do naszych terminów... Uważam , że wczesniej czekało się o wiele łatwiej na usg, np. za trzy tygodnie, niż teraz na poród... Kwestia podejścia. Dziewczyny, nie śpieszcie się. Rozumiem, że każda już by chciała Maluszka/ki trzymać na rękach, ale... teraz mamy jeszcze czas dla siebie (o ile niektóre Mamusie go wcale nie mają :laugh2:) i warto się tym cieszyć :tak:

wanilia, dorotka Sebę rodziłam sn, ale wtedy jeszcze młoda d... byłam ;-) i żadne astmy ani przepukliny mnie nie prześladowały
czarna pocieszyłaś mnie z tą znajomą, pewnie to zależy jak danego dnia będzie mi się oddychało i jak długo będzie trwał poród
minisia brawa dla Wiki :-)
rzeczywiście dziś zimnisko, rok temu kupiłam sobie dwa obszerne grube golfy, na szczęście się mieszczę i na to kurtka jesienna, oczywiście nie zapięta bo jak :-)
była dziś ta zapowiedziana położna z mojej przychodni, zmierzyła mi ciśnienie, tętno maluszkowi, zostawiła nr telefonu, mam zadzwonić jak wyjdę ze szpitala a ona założy kartę u pediatry i wpadnie nas odwiedzić i zdjąć ewent. szwy, czyli ok :tak:

Magdziunia miejmy nadzieje,ze maly wytrwa to wszystko.Biedne dzieciatko!
Minisia gratuluje ambitnej coreczki:-D!
Ja posprzatalam,poprasowalam i kolezanka przyszla na chwile,wiec odpoczelam.Teraz pije herbatke i zajadam sie ciastkami:rofl2:Aaaaa i w koncu dostalam decyzje o dofinansowanie,takze jestem szczesliwa,bo z jednej wyplaty czasem ciezko:baffled::happy:

wpadłam na chwilke na bb z rana, bo mi siostra na kawe wpadła nie zapowiedziane a tu teraz zagladam i tyle poscików oj jak ja to ogarne bo jeszcze nie przyzwyczaiłam sie do tylu poscików na forum ale po mału dam rade

A co do naszych terminów... Uważam , że wczesniej czekało się o wiele łatwiej na usg, np. za trzy tygodnie, niż teraz na poród... Kwestia podejścia. Dziewczyny, nie śpieszcie się. Rozumiem, że każda już by chciała Maluszka/ki trzymać na rękach, ale... teraz mamy jeszcze czas dla siebie (o ile niektóre Mamusie go wcale nie mają :laugh2:) i warto się tym cieszyć :tak:
Gosia bardzo mądrze powiedziałaś (napisałaś), to prawie tak jak za czasów, kiedy byłyśmy nastolatkami i nie mogłyśmy się doczekać dorosłości, zamiast cieszyć się młodością :tak::tak::tak:

Melduje ze żyje i wpdane raczej pozniej bo jakos brakuje czasu:rofl2::rofl2::rofl2: Wiecznie cos albo ktos mi przeszkadza:-p
No, to mi się podoba! Odmeldowała się, co by innych w stresy nie wpędzać ;-):-p:-):-):-):-)

Nasmażyłam sobie kopiec naleśników z jabłkami i teraz Was czytam i wcinam:rofl2:. Wczoraj mi się nie chciało stać przy patelni, ale odpuścićnie mogłam, za bardzo miałam na nie chcice :zawstydzona/y:

Gosia bardzo mądrze powiedziałaś (napisałaś), to prawie tak jak za czasów, kiedy byłyśmy nastolatkami i nie mogłyśmy się doczekać dorosłości, zamiast cieszyć się młodością :tak::tak::tak:

No, to mi się podoba! Odmeldowała się, co by innych w stresy nie wpędzać ;-):-p:-):-):-):-)

Nasmażyłam sobie kopiec naleśników z jabłkami i teraz Was czytam i wcinam:rofl2:. Wczoraj mi się nie chciało stać przy patelni, ale odpuścićnie mogłam, za bardzo miałam na nie chcice :zawstydzona/y:
No nie....caly kopiec:-p:-p:-p:-pczy Ty widzisz jak moj jezyk wisi?:-p:-p:-p:-p:-D
a z ta mlodoscia to bardzo fajnie napisalas iGosia tez, bo my tu sie teraz doczekac nie mozemy jak dzieci na Wigilie, a pozniej nam na pewno bedzie tej nudy czasem brakowac no i wolnego czasu tym bardziej.
Gusia tu produkcja postow non stop:tak:przeba sobie jakos dac rade:-p:laugh2:
Mirabelka dalej jestes mloda d....bez przesady. a co my bedziemy po 50 tce mowic:laugh2:a ja w sqwetry tez sie mieszcze jeszcze, i kurtke jakas od mamy dostalam taka sportowa, moze to ladne nie jest zle zapiac sie da, tylko na razie w niej nie chodze bo jeszcze w rozpietej mojej daje rade.

reklama
Dziewczyny nie wiem czy MINISIA wam pisala ale mam problem z netem bo cos mi dzis szwankowalo i zadzwonilam do biura obslugi i dowiedzialam sie ze mam jakis limit i jak za kazdym razem wchodze na neta i cos robie to mi sie ten limicz wyczerpuje i juz mam limit wyczerpany:baffled: i teraz albo nie dziala mi net albo bardzo wolno.A doladowanie mam 9 dnia kazdego miesiaca czyli od 9 pazdziernika dopiero bedzie mi normalnie net chodzil Ale jestem zla bo ja nic takiego nie wiedzialam bo jakbym wiedziala to bym to inaczej zorganizowala a teraz to albo mam neta albo nie i nie wiem kiedy bede do was zagladac:crazy:Jutro pojde do ery moze sie czegos dowiem Minisia tez ma ten sam net z ery i pisala ze ona nie ma zadnych ograniczen
MINISIA ja nic nie sciagalam ani M wiec moze rzeczywiscie jakis blad ale watpie bo jak tak mi facet powiedzial
Dziewczyny jak jakas urodzi to napiszcie mi eska jak mnie dlugo nie bedzie oki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry