Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam nadzieje ze dasz nam naz jak bedziesz jechala do szpitala 
Juz po sniadanku, zocha juz w przedszkolu i pewnie cale dopoludnie bede sie lenic, bo wczoraj caly czas prasowalam, a zostalo mi jeszcze jedno pranko dla malenstwa. Ogladalismy wczoraj wozki, i zdecydowanie bedziemy zamawiac przez allegro, bo roznica w cenie tego samego wozka miedzy sklepem a allegro byla 300 zl
) 

więc sobie leżałam w łóżeczku. Potem byłam z siostrą w spagheterii i zaczął mnie pobolewać brzuch. Siostra tak mnie obserwowała jak sobie cicho postękuję przy stole i mówi: ze chyba zaczynasz rodzić...widać skutecznie mnie przestraszyła bo zaraz przestało bolec;-)
Odsapnęliśmy jak sobie w koncu poszli.
ale badzmy dobrej mysli ze madry lekarz wkoncu zapisze jakas masc i plamy ustalia!!!

Może spróbujcie pójść do innego dermatologa.A swędzą małego te krostki?Marma gratuluję przespanej nocki:-) Oby takie częściej. A u nas kaloryfery stare zostaną, bo już zaczęli grzaćCześć dziewczynkiJa dziś o dziwo przespałam całą noc. Ale za to coś mnie brzuch boli. tak jak by mi ktoś w niego wszędzie szpilki powkładał. W tym tygodniu jeszcze będę miała wymienione kaloryfery w mieszkaniu.
Wczoraj jak się kładłam spać, patrzę a grzejnik gorący. Chyba trochę wcześnie.
Trzymam kciuki za wizytę.dorotka powodzenia na wizycie:-) Trzymam kciuki żeby nie bolałoKurcze ale sie wkurzam na d tym netem juz kilka raay dzis stralam sie do was wejsc raz sie udalo ale tylko zdazylam poczytac a juz moj post nie chcial sie wyslac Kurcze boje sie ze nic z tym nie zrobie i w erze powiedza mi to samo
Ja zaraz do dentysty ide ale nie chce mi sie i boje sie jak zwykle a jutro lub w czwartek na badania ide bo na krew musze byc na czczo a do dentysty musialam sie najesc wiec dzis mi to nie podrodze hehehe
A do tej ery dziś się wybierasz?
Trochę ogarnęłam mieszkanko, teraz lecę do kuchni sprzątać. Koleżanka będzie ok. 11;-)Miłego dzionka
właśnie rozmawiałam z koleżanką z pracy i powiedziała, żebym nie kupowała nosidełka, bo dziewczyny się zrzucają i na prezent dla maluszka kupią. Kurcze, aż byłam w szoku. Rozumiem jakieś śpiszki, grzechotki, ale nosidło? To naprawdę miło z ich strony.:-)
:-) A mnie od 3 dni ból w dole pleców i ból w dole brzusia na raz