reklama

Październik 2008

Magdziunia to bedziemy jesc to samo:tak:bo ja dzisiaj tez te placuszki bede robic:tak:juz tak dawno ich nie jadlam...

Och Asiu chodzą za mną od dłuższego czasu, ale że w niedzielę byłąm u rodziców to mama dała mi reklamówę antonówki i jeszcze jakichś słodziutkich.
Drzewa normalnie się uginają - poprosiłam aby mi ususzyła na wigilię do kompotu z szuszu ... ja teraz nie mam głowy do takich rzeczy.
A plany miałam na marynowaną paprykę - hhih jeśli uda się jeszcze kupić to zrobię a co.

Dorotko taki ból może być spowodowany uciskiem dzidzi.
Był jednorazowy - więc ok, ale jak będziesz na wizycie u lekarza to powiedz mu o tym.

reklama
MADZIU ale jak sie bedzie powtarzal to co to moze znaczyc ze przygotowuje sie do porodu czy ze z dzidzia cos nie tak ???? wiem powiem mu o tym narazie byl jednorazowy Ale ja czytam ze was tez non stop cos boli a mnie pomalu zaczyna wiec chyba nie ma zle

JUSTYNKA ty to sie nacierpisz

Ja jakos dzis jestem bardzo zmeczona Ta pogoda i nie spanie od 3 w nocy mnie zmeczylo

Witajcie ja juz uszykowana za godzine wybieram sie do poloznej.Zapisalam sobie pytania,zeby za szybko nie wyjsc:-DObiad juz gotowy,dzis leczo,bo z 3 tygodnie nie robilam,a moj Wojtek uwielbia:-p.Pranie tez zrobione,pozniej tylko odpoczynek:-)Zycze milego dnia!!!

Dorotko poleż i odpocznij - taki ból może być związany z uciskiem dzidzi, poza tym macica przygotowuje się do porodu i coraz częściej takie bóle będą się pojawiać.
Jeśli nie występuje z twardnieniem brzuszka i nie jest częśtszy niż co 30 min to spokojnie możesz wziąść nospę.
Mnie kłuje w macicy czasem, pociągnie, zaboli.
Ostatnio na ktg żadne skurcze nie zostały zarejestrowane.

MOTYLEK mniam leczo chyba tez zrobie na dniach :-)

MADZIU ja pojde do ery jutro mialam isc dzis ale nie mam sil jakos dzis gorzej sie czuje i fizycznie i psychicznie :-(Nospy nie bralam bo jak sie nie ruszam to jest oki
MAMA z jasiem poszli teraz do sklepu mialam isc z nimi ale nie mam ochoty Zagladac bedde do was w miare mozliwoscci ery przesranej wrrrrrrrrrr :-(
A moj M teraz czeka na ta kase zalegla bo jeszcze jej nie dostal Zaraz ma przyjechac szef z kasa ciekawe ile az strach sie bac
Sorki ze nie odpisuje na wiekszosc postow ale staram sie cokolwiek napisac i poczytac aby byc na biezoco a u nas tego duzo a net teraz zoadzi sie swoimi prawami :-(

Witajcie!!!
Melduje ze ja nadal w dwupaku...niestety...
W niedziele przyjechala do nas moja mama wiec nie mialam jak sie odezwac.Widze ze my wciaz czekamy na te pierwsze malenstwo.Juz 16 a tu nic......
Ja to normalnie fiola juz dostaje, skurcze sie jakos uspokoily i nawet wczorajsz dluuugi spacer nic nie pomogl.
Bylam dzis na usg ale nic nie widzialam tylko kregoslup, bo mala sie tak ulozyla.Wszystko ok i mamy czekac.Nic o szyjce nie wiem bo niby skad, przeciez tu nas nikt nie bada.
Pozdrawiam.

Czarna jesli udostepnicz mi dostep do zamknietego bede mogla wziasc czyjs numer tel. i wrazie czego dam znac;-)

Kurcze Wy tu na KTG chodzicie a u mnie cisza...nawet nikt nie wspomnial:dry:zobaczymy co w piatek bedzie, pewnie mi wtedy powie, ale juz bedzie za pozno bo sie wyprowadzam, a u nas KTG robi polozna w przychodni. zaytam sie jej dzisiaj moze na SR.
cos sie jakos zle dzisiaj czuje. bylam w sklepie przed chwila bo okazalo sie ze mleka nie mam i teraz znowu brzuch twardy jak stol i zasapalam sie jakbym biegla godzine:-(musze odpoczac chwile chyba i zabieram sie za placki:tak:bo juz mi tez slinka na klawiature prawie cieknie:tak:

reklama
Poczytałam was troszkę ale strasznie dużo tego naprodukowałyście.Ja czuje sie jak słonica strasznie ciężko mi zatyka mnie w krtani i w klatce piersiowej tak mnie boli az ciężko mi sie oddycha czy któraś z was ma też coś takiego,może mam coś z tarczycą?Też mi sie wydaje że lada dzień któraś sie rozdwoi.Dziewczyny już niedługo i będziemy z naszymi skarbeczkami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry