reklama

Październik 2008

reklama
Były jakies tam tuniczki ale mi juz szkoda kasy na takie rzeczy:-p ale mieli faj ne butki:))) Jedne mi wpadły w oko takie wysokie kozaczki na szpileczce:-p:-p ale na moje baloniki to bym niewłożyła:-D

Wiola fajnie, że mebelki przywieźli.

Czarna focie obowiązkowo będą a może pochwal się co Ty kupiłaś w tym nowo otwartym sklepiku.

Ja wstawiłąm pranie swoich ciuchów, obiadek jest ale marzy mi się bigosik - jutro zrobię, ale jak nie wytrzymam to jeszcze dziś wieczorkiem będę zajadała ze smakiem.

to ja też chyba poukładam w szafce dzidzi bez woreczków, ale nareszcie się zabrałam za przygotowania, chyba jako jedna z ostatnich
minisia ja tak miałam z cyfrą, wysłałam faxem i włączyli tego samego dnia, może się uda
Ewela fajnie że M w kraju pracuje, pewnie nie ta sama kasa, ale teraz pewnie to już nie takie ważne kiedy termin blisko
wanilia masz rację, nie wszystko od razu
hurrra u mnie też wreszcie zaczęli grzać :-)
nie wiedziałam do dziś co to bóle @ w ciąży, a dziś wracając rano z badań zaczęło boleć

reklama
WANILIA fajnie ze meble juz stoja A ty jak nie chce ci sie to nie rob nic meble nie zajac nie uciekna hehehe
CZARNA fajnie z tym sklepem ;-)
MIRABELKA ja jeszcze za prasowanie sie nie zabralam wiec troche jeszcze mam roboty wiec nie jestes sama z przygotowaniami dla maluszka :tak:
MADZIU widze sliczne imie dla synka SEBASTIANEK slicznie :-D

Ja dalej nie mam nastroju buuuu nie lubie tak bo jakies dziwne mnie mysli wtedy nachodza Zas mam przeczucie ze M cos nabroi ale zobaczymy A M dostal dzis 400 zl dobre i to ale jak na 1 miesiac i 5 dni pracy 1400 zl to jest NIC :crazy::crazy::crazy:Mala kopie wiec choc to mnie pociesza ale dzis jestem jakas dziwna ze jak sie chwile nie rusza to ja juz glupie mysli a ONA przeciesz tez spac musi Wiem glupia jestem ale jak ma sie taki chumor to chyba kazda ma podobnie :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry