małaulka ja mojemu zapowiedziałam akcje okna na przełom wrzesień/październik, fajna masz pogode
dorko, ania magdziunia mój rodzinny jest od L4, oststnio od niego dostałm taki sam zestaw, rutynoskorbin, wit C i wyrko. Ja przeważnie lecze się sama, ale teraz wole nic nie brać, jak nie musze
czarna a my z M jakoś nie umiemy kurek zbierac nawet nie wiem gdzie ich szukać
gusia miło dzidzie posłuchac, ja swojej słucham codziennie
wesolutkaaa uważaj na siebie
blond_ a wejdz na strone i tam są koszty
magdziunia to czekam na foty, wtrafisz da rade, po liczbie poznasz
Ewela racja cięzko nadrobic
antuanet dzieki
[B]mirabelka jeszce ja jestem jakos mam przeczucie ze to będzie w listopadzie i sie nie spieszę
dorotko [/B]ja takie dni miałam od niedzieli do wczoraj włacznie dzis juz wstałam z wyrka
wanilia ty nie szalej
agamir znasz termin,trzymam kciuki
Torba oczywiście nie spakowana, ale pusciłam już 2 pranie dla brzdąca, rozmiar 62. To pierwsze moze jutro poprasuje. U mnie przepalamy na wieczór. A ja wyprałam druga partie ciuszków. otem pojechaliśmy z M do szpitala( spokojnie tego dla koni) ja powypisywałam papierki i M kupilismy ten motor, jejku gorzej jak z dzieckiem, ale teraz jaki grzeczny, sam musi pokupowac kas i ochraniacze, ale motor ma odemnie. Teraz szoruje wanienke po chrzesniaku botroche zółtawa, a on nie chce zebym chemie wdychała, jak się pracowity zrobił. Ma zapowiedziane ze motor tak, ale jak konie porobione, zeby w odstwke jazda nie poszła, choć teraz potym laserze i tak nie może jeżdzić.