reklama
blond_20
Czarownica
No wiesz co Czarna...to bys mnie we snie rozpakowala prawie
ja sie tu staram nie urodzic a tu takie sny
Justyna ja tez nie wiem o co chodzi z tymi napisami
ale mi to wszystko jedno wlasciwie.bo to gdzies sobie mozna chyba cos samemu wpisac tak mi sie wydaje
a ja drugie pranie wstawilam i teraz nie mam jak sie spakowac bo przeciez wszystko mokre bedzie...madroscia to ja nie grzesze ostatnio
...

Justyna ja tez nie wiem o co chodzi z tymi napisami

a ja drugie pranie wstawilam i teraz nie mam jak sie spakowac bo przeciez wszystko mokre bedzie...madroscia to ja nie grzesze ostatnio

magdziunia
Październikowa Mama'08
U mnie pada i pada - byłam na spacerku na wizycie u gin (o tym na odpowiednim wątku).
Teraz mam zamiar odpoczywać.
Dziewczyny czuję jak skóra na brzuchu jest napięta na maxa - zaraz mi chyba pęknie hehehe.
Obiadku jakoś nie chce mi się robić ech ... mąż dziś będzie dopiero po 20.00 buuuuu.
Tęsknie za nim a w taką pogodę to już totalnie.
No dobra nie smęcę już
Teraz mam zamiar odpoczywać.
Dziewczyny czuję jak skóra na brzuchu jest napięta na maxa - zaraz mi chyba pęknie hehehe.
Obiadku jakoś nie chce mi się robić ech ... mąż dziś będzie dopiero po 20.00 buuuuu.
Tęsknie za nim a w taką pogodę to już totalnie.
No dobra nie smęcę już

wesolutkaaa
Fanka BB :)
Ja poprasowalam,posciel dla malej pierze sie,a teraz odpoczywam i czekam na W bo zostal jeszcze godzine na nadgodzinach:-).Zmeczona jaks jestem i kregoslup daje sie we znaki
Ciril to lez i odpoczywaj!
justyna ja tez nie mam pojecia co z tymi napisami
magdziunie u nas pogoda tez nie zaciekawa
czarna sen dobry,tylko zadna niechce sie rozpakowac
gusia to weekend bedzie pelen roboty,ale napewno szybko minie.Tylko za bardzo sie nie przemeczaj!

Ciril to lez i odpoczywaj!
justyna ja tez nie mam pojecia co z tymi napisami
magdziunie u nas pogoda tez nie zaciekawa

czarna sen dobry,tylko zadna niechce sie rozpakowac

gusia to weekend bedzie pelen roboty,ale napewno szybko minie.Tylko za bardzo sie nie przemeczaj!

gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
postaram sie nie szalec najwyzej mojego kochanego zaprzade do mycia garów po obiedzie a ja sie po obijam troche a potem bede marudzic zeby mi jeszcze plecy po masował jak mi tyle roboty narobił 

magdziunia
Październikowa Mama'08
Gusiu tak trzymać - zapędzić do mycia męża a sama poodpoczywaj ;-)

gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
dobra uciekam kobitki bo trzeba jakis obiadek zrobic i wziasc sie wreszcie za robote tyle ze po mału na spokojnie, cos dzis od kompa nie moge odejsc jak siadłam na bb a dokładnie na nasze forum to sie tak przylepiłam ze ciezko mi odejsc a moze jeszcze kotos cos napisze a mnie dzis nad zwyczaj chce sie siedziec i wszystko czytac :-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja też zmykam porobić coś - odezwę się wieczorkiem papa.
Podziel się: