reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

reklama
No wiesz co Czarna...to bys mnie we snie rozpakowala prawie:-p:-Dja sie tu staram nie urodzic a tu takie sny:-D
Justyna ja tez nie wiem o co chodzi z tymi napisami:tak:ale mi to wszystko jedno wlasciwie.bo to gdzies sobie mozna chyba cos samemu wpisac tak mi sie wydaje:confused:
a ja drugie pranie wstawilam i teraz nie mam jak sie spakowac bo przeciez wszystko mokre bedzie...madroscia to ja nie grzesze ostatnio:zawstydzona/y:...

U mnie pada i pada - byłam na spacerku na wizycie u gin (o tym na odpowiednim wątku).
Teraz mam zamiar odpoczywać.
Dziewczyny czuję jak skóra na brzuchu jest napięta na maxa - zaraz mi chyba pęknie hehehe.
Obiadku jakoś nie chce mi się robić ech ... mąż dziś będzie dopiero po 20.00 buuuuu.
Tęsknie za nim a w taką pogodę to już totalnie.

No dobra nie smęcę już :-D

Ciril moja Jagusia jak sie pcha tak bardzo to ja sobie myśle ze jest głodna i idę zjeść i zaraz sie uspokaja:)Wypoczywaj jak najwięcej

A ja czekam na mego K pojechał odebrać wózek bo dzwonili i zakupić wanienkę.:)Jedyne pocieszające w tym dniu.

Ja poprasowalam,posciel dla malej pierze sie,a teraz odpoczywam i czekam na W bo zostal jeszcze godzine na nadgodzinach:-).Zmeczona jaks jestem i kregoslup daje sie we znaki:baffled:
Ciril to lez i odpoczywaj!
justyna ja tez nie mam pojecia co z tymi napisami
magdziunie u nas pogoda tez nie zaciekawa:confused:
czarna sen dobry,tylko zadna niechce sie rozpakowac:rofl2:
gusia to weekend bedzie pelen roboty,ale napewno szybko minie.Tylko za bardzo sie nie przemeczaj!:happy:

postaram sie nie szalec najwyzej mojego kochanego zaprzade do mycia garów po obiedzie a ja sie po obijam troche a potem bede marudzic zeby mi jeszcze plecy po masował jak mi tyle roboty narobił :-D

dobra uciekam kobitki bo trzeba jakis obiadek zrobic i wziasc sie wreszcie za robote tyle ze po mału na spokojnie, cos dzis od kompa nie moge odejsc jak siadłam na bb a dokładnie na nasze forum to sie tak przylepiłam ze ciezko mi odejsc a moze jeszcze kotos cos napisze a mnie dzis nad zwyczaj chce sie siedziec i wszystko czytac :-)

reklama
Do góry