Witam!!
Kaka wlasnie tak jest ze wszystko moze sie zmienic w ciagu kilku godzin i to jest jakies pocieszenie
Ja mialam wczoraj kilka bolesnych skurczy ale przeszlo
Madzia ciesze sie ze taki wydatek wam odpadl nam nic nikt nie kupil a to trzecie dziecko- tamte szkolne, naprawde ciezko:-(ale coz umiesz liczyc licz na siebie
Ciesze sie ze tat wraca do zdrowia!!
Dorka idz do lekarza bo to nie zarty.
Mój Mati siedzi w domku dzis bo wczoraj mial biegunke i dalam mu smecte -dzis spokoj wiec obserwujemy
Wika zas ma kaszel i tak ciagle cos ale za godz konczy lekcje to w domku bedzie sobie kaszelek leczyla;-)
Beza trzymam kciuki za malego!!
A ja ostatnio zaczynam sie bac porodu coraz bardziej
jakies leki mnie lapia a najczesciej w nocy spac nie moge i mysle jak dam rade, zeby mala zdrowa byla i zemna wszystko dobrze mowie wam jakas histeria czy co????
Kaka wlasnie tak jest ze wszystko moze sie zmienic w ciagu kilku godzin i to jest jakies pocieszenie

Ja mialam wczoraj kilka bolesnych skurczy ale przeszlo

Madzia ciesze sie ze taki wydatek wam odpadl nam nic nikt nie kupil a to trzecie dziecko- tamte szkolne, naprawde ciezko:-(ale coz umiesz liczyc licz na siebie

Ciesze sie ze tat wraca do zdrowia!!
Dorka idz do lekarza bo to nie zarty.
Mój Mati siedzi w domku dzis bo wczoraj mial biegunke i dalam mu smecte -dzis spokoj wiec obserwujemy

Wika zas ma kaszel i tak ciagle cos ale za godz konczy lekcje to w domku bedzie sobie kaszelek leczyla;-)
Beza trzymam kciuki za malego!!
A ja ostatnio zaczynam sie bac porodu coraz bardziej