Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a potem uraz
Najwazneijsze ze juz ma to za soba
Jak juztro sie nie uda to chyba bank zmienimy

toc mam jeszcze 3 tyg!!!!!!!!!!! wrrrrr
na gg jestem niewidoczna bo juz mam dosc tego ze kilka razy dziennie te same osoby potrafia sie pytac jak sie czuje i czy juz albo kiedy

wiec pisze do nich ze ok i ze inni mi tak d.. zawracaja i troche nawet ucichlo
no ale jedni przestaja a inni zaczynaja
zeby oni tacy chetni do pomocy byli pozniej a nie teraz czekaja na porod jakby sami mieli rodzic

ja tez ostatnio mam gluche z zastrzezonego tel o boje sie ze to moze M....Blond mój Mały mi robi takie same numery.Stukam pukam w ten brzuszek a on nic ,kopnie kilka razy jakby od niechcenia a Ty sie martw dalej.tłumacze to sobie tym ze juz mu pewnie ciasno jest.Magdziunia kto Cie tak meczy?ja tez ostatnio mam gluche z zastrzezonego tel o boje sie ze to moze M....
Dorotko ja znowu ostatnio Rafalka prawie nie czuje mimo ze staram sie lezec jak najwiecej i wslu****e sie i jem duzo slodyczy to i tak czuje go doslownie kilka razy na dzien i to tak delikatnie ze nie wiem czy mi sie nie wydaje:-(juz tak od poniedzialku:-(tesknie za ta zmiana ksztaltow brzucha a tu ch...nawet mi sie juz nie wypina...cholera jasna...