Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Normalnie jestem z niego dumna 

Asiu zgłoś sie do szpitala albo chociaz zadzwon, moze ci sie zbiera za duzo wody w organiźmie, lepiej to sprawdz.
Kaka ja tez bardziej doradzam laktator reczny, pomijajac juz to co napisala Beza, to na poczatku karmienie sprawia bol, a takim recznym mozesz sobie regulowac to odciaganie.
Musze ogolic sobie nogi i juz sie boje, bo wanny brak, a pod prysznicem juz mi strasznie trudno, nie dosc ze komicznie wygladam jak to robie, to po tej ciezkiej "pracy" zieje jak parowoz;-)![]()
czarna ponoc mialas dzisiaj miec luzniejszy dzien:-)![]()
Witam i ja
U mnie dzisiaj piekne sloneczko , ale jakos dzisiaj dziwnie sie czuje:-(nie dosc ze od poniedzialku prawie malego nie czuje:-(lezalam dzisiaj troche i kilka razy cos sie jakby ruszylo....to jeszcze od tych kilku dni puchne, spac nie moge w nocy bo najpierw mi dretwieja rece, pozniej puchna a potem piekai to cholernie boli i nie chce przejsc...dopiero jak kilka godzin minie w dzien.rano nie moge nawet utrzymac szczoteczki do zebow w rece bo jest tak spuchnieta. dzisiaj od 6 walczylam z tym pieczeniem i najpierw do zimnej sciany przykladalam ale nie bardzo pomagalo, pozniej juz stalam pod zlewem i zimna wod lalam i troche lepiej jakby bylo. kuzwa co to ma byc do cholery....?nie mowiac o tym ze w dzien kregoslup boli i nogi dretwija jak sie tylko rusze wiec musze lezec albo siedziec.juz mam qrwa dosyc:-(i jeszcze ta zgaga...czym ja sobie na to zasluzylam?:-(
ide sie ogolic chyba tez tylko tez mam tu problem bo tu prysznic i tez mi jakos niewygodnie.

no wlasnie....Asia - ja też w nocy puchnę, choć od paru dni już mniej. Najgorsze jest to, ze jak leżę na jedym boku, to jak mam rękę zgiętą, to mi drętwieje, jak wyprostowaną, to mi puchnie. Pozycja na plecach w ogóle odpada, bo wtedy kręgosłup i krzyż dają się mocno we znaki. Więc nie wiem jak się ułożyć. A rano wygladam jak rolnik z długoletnim stażem, takie graby mam wielkie. Trudno mi pięść zacisnąć, a linie na wnętrzach dłoni to mam wręcz buraczkowe. No i wszystko mi z rąk leci.
no wlasnie....
a ja mam tak to wszystko od poniedzialku i w poniedzialek wlasnie bylam u lekarza i mialam USG i bylo ok.wiec nie chce robic z siebie panikary...u mnie to nie jest takie hop zeby do lekarza czy szpitala pojechac cos sprawdzic bo mam kawalek...a zatrucie mysle ze to nie jest bo opuchlizna schodzi po jakims czasie.eh...nie wiem....nie chce tu nic mowic w domu wiecej bo oni zawsze w jeszcze wieksza panike wpadaja i wyjdzie zaraz pewnie ze umieram....tak jak tydzien temu z tymi skurczami...lepiej sie nie odzywac czasem w domu:-(