Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no ok ale dlaczego w niektórych szpitalach (W MOIM!!!!!!!!!!!) nie ma nawet mozliwosci płatnego znieczulenia Naprawde wolałabym zapłącic te 300 zł i rodzic godnie Kaka kiedys wpadne
Dorota mnie też bolało z tym laktatorem. Mam Isis Avent i tam jest nakładka masująca, imitująca niby ssanie piersi przez dziecko. no i z tą nakładką nie dałam rady. Czułam się jakbym do piersi rurę odkurzacza przystawiła. Po zdjeciu nakładki było lepiej, choć też bolało :-( Boje się co to będzie jak Młody będzie ssał, czy dam radę wytrzymać jak to tak boli. zwłaszcza, ze zawsze raczej wrażliwe piersi miałam :-(
Jeden plus jest taki, że pojawiły się kropelki mleczka a ja już myslałam, że studnia pusta będzie ;-)
TRINA ja sie tez tego obawiam ale planuje nawet zaciskac zeby lub sobie poplakac ale dac Oliwi cycka I ja tez myslalam ze nic nie mam a jednak siara sie pojawila :-)