Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam to samo... nigdy nie byłam w szspitalu i jakoś z daleka je omijam.... a ponadto już mi się wiele razy śniło, że urodziłam w domu !! Ostatnio ściło mi się, że jak M był w racy, to ja urodziłam Szymka, odciełam pepowine, ubrałam go w ciuszki i ze zdziwieniem stwierdziłam, że najmniejsze są za duże, i zaczęłam akować go na wagę kuchenną, ale w tym momencie przypomniało mi się, że nie urodziłam łożyska i...budziłam się.....Trina ja chyba chcialam to uslyszec wlasniebo ja sie panicznie boje szpitala. nie wyobrazam sobie co to bedzie jak bede musiala tam pojechac rodzic.chyba w domu urodze a nie pojade.
To jest chyba rzedporodowe szaleństwo !!Ania ostatnio to wszystkie jakies wariackie dni mamy.mi tak zaczal czas teraz leciec ze masakra...budze sie, chwila mija i znowu spac...nie podoba mi sie to....
Ciril.. współczuje takiej teściowej... i wygląda na to, że cokolwiek byście nie robili, to ona i tak swoje:-(do niej nie trafia, miała nie palić w domu jak będę w ciąży i jak Młody się urodzi - poali albo w łązience (jak schną moje ciuchy na sznurkach), albo w kotłowni o wymiarach 1,5 mx1,5 m, która ma wejście obok naszego pokoju i wszytsko przechodzi pod drzwiami do nas
Też bym się wkurzyła.....faceci to czasem nie zastanowią się zanim coś wypalą....Rzucić talerzem zdarzyło mi się pierwszy raz i sama jestem w szoku. Ale jak zrobiłam śniadanie w dodatku akurat miałam silny i bolesny skurcz a on do mnie że kiełbasa niedogotowana to coś we mnie strzeliło.
.
Madzia - ja mam dokładnie to samo....Czego się przestraszyłam - hmm chyba przyspieszenia porodu.
Z jednej strony chciałabym a z drugiej jakoś wolałabym poczekać na swoją kolej.
.
No właśnie ja też słyszałam o pietruszce i staram się ją jeść w dużych ilościach.
quote]
A do czego ta pietruszka???? na opuchlizny ????
Też słyszałam o tym braku finansowania znieczuleń..... ale nie dosłyszałam o tej skali bólu....jejuuuu !!!! nawet nie mów że aż tak ma to boleć.... to ja już wolałabym CCTeraz mowili w wiadomoscicha o porodach Ze za znieczujenie trzeba zaplacic bo kasy nie ma panstwo i ze bol porodowy jest w skali na 7 miejscu CZYLI TAK JAK AMPUTACJA REKI LUB NOGI BEZ ZNIECZULENIA![]()
no ok ale dlaczego w niektórych szpitalach (W MOIM!!!!!!!!!!!) nie ma nawet mozliwosci płatnego znieczuleniaNaprawde wolałabym zapłącic te 300 zł i rodzic godnie
Kaka kiedys wpadne![]()
Czarna - u mnie tak samo.... po prostu nie i koniec.... nawet jakbym chciała zapłacić... choć zastanawiałam się ostatnio czy nie rozmawiać z moją lekarką, może jednak jest jakiś sposób wykupienia znieczulenia....o którym oficjalnie sie nie mówi?? czy w innych szpitalach to płatne zniueczulenie jest`tak oficjalnie??

tzn myślę, że nie, bo nie był zabarwiony krwią...ale było to coś czego nigdy w zyciu nie miałam... wstając z ubikacji nagle coś chlup na deskę... taka galareta dziwaczna, ale bez krwi (sorki za te mało apetyczne opisy). bez krwi i tak akurat wtedy jak byłam w toalecie by wyleciał?? może to nie to, ale jak nie to co?????? raczej nie upławy, bo żadnych innych oznak nie mam... może to przez tą cholerną Luteinę (na szczęście jutro kończę), ale wczesniej czegoś takiego nie miałam... w sumie to żadnych innych objawów nie mam... no dzisiaj raz za czas tak troszeczkę pobolewa mnie dół brzucha... ale to naprawdębardzo troszeczkę.... więc może nawet jeżeli to był czop to nie znaczy że mi wkrótce wody odejdą, nie ????Ja to bym nie chciała, żeby coś sie teraz zaczeło !! jutro mamy z M i znajomymi w Dolinki pjechac, oni wspinac się, a ja spacerowac i ich "podziwiać"....ale teraz zaczynam mieć wątpliwości..,,, grrrrrrr....

Wogole caly brzuch mnie boli Ciekawe co noc przyniesie
Dla mnie porod w Gdyni Redlowie nie wchodzi w gre... Chyba pisałam wam niedawno o tych bakteriach i chorobach noworodkow w tym szpitalu nie??
Przekonamy sie niedlugo wszystkie na własnej skorze jak to wyglada w tych naszych szpitalach naprawde