Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniaa - imprezki współczuje u sąsiadów wrrr. Wiesz co ja wczoraj miałm takie samo wrażenie z czopem, tylko słyszałam ze coś chlupło hmmm moze i to faktycznie był czop. Potem wieczorkiem miałam lekkawe bóle ale przez noc się wyciszyły hmm no nic do poniedziałku niedaleko.
Ehh....no właśnie ludzie czasem trochę przeginają .....Aniu współczuję sąsiadów idiotów - wariaci i tyle.
Ewelajuż niedługo
Aniaaa u nas jest nieoficjalnie, musisz sie tylko zgadać z anestezjologiem, przychodzi do porodu z zewnatrz, fajie spędzony dzień
U nas rodzinny jest bezpłatny, a zzo z zewnątrz 350 zł, nie maja anestezjologa więc nie ma zzo na życzenie. Ja w planach mam sprzataie, pranie, stajnie i las, zbaczymy co z tego wyjdzie bo jest ładna pogoda. M pojechał po paczki, ranek udany, dzis mam dobry humor od rana.
Aniaaa z tego co napisałas to czop ale pewnie masz troche czasu jeszcze skoro bez krwii
U nas ze znieczuleniem zoo jest tak, ze z zalecenia lekarza jest za darmo, a na zyczenie 300zł, ale ja sie nienastawiam i neichce go bo ostatnio anestozjolog źle sie wbił dziewczynie i ją troche sparalizowałowiec dziękuje!!!!
Asia - uśmiech poproszę !!Witam
ja dzisiaj zdolowana do granic niemozliwosci:-(tylko wpadlam powiedziec ze zyje bo jakos wiecej nic z siebie teraz nie dam:-(
!
Gosia, Gosia - ja miałam dokładnie tak samo statnio... to chyba nie są śliwki.... mdliło mnie dokładnie jak na początku!!dwie ostatnie są niezłe
A mnie mdli, tak jak na początku ciąży. Może to po sliwkach??? Bo miałam male problemy z wypróżnieniem, a teraz mnie pogoniło....
![]()
Teraz już wiem czego wyglądać