Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej bony ale mam dzis okropny dzien, nadal nic mnie niebieze, czuje tylko niepokuj i juz mnie przeczysciło ze stresu, jak przed egz na studiachGadałam z M przez skype ale mnie tylko wkuzył jeszzce bardziej i chce mi sie juz płakac. Zero wsparcia, jemu tylko zalezy chyba na tym zebym urodziła to bedzie okazja do wypicia z kolegami. Jeszzce napozyczał kasy kolegom i mnieli mi przesłac na konto ja zaglądam na przelewy a oni na raty przesyłają i nadal niemam całej sumy i jeszcze
M ich broni, co go obchodzi ze ja niemam kasy, wazni są kolesie bo niemają za co wypic. Ostatni raz pozwoliłam mu pozyczyc kase. sory ze tak egoistycznie i was zadreczam ale mi siada juz psycha i ze wszystkim jestem sama:-
-(
Witam
Ewela ja Cie rozumiem...mimo ze tu tyle ludzi jest czuje sie ze wszystkim sama:-(nie chce mi sie nawet o tym pisac.szkoda gadac:--
-(do tego jeszcze dzisiaj przyjezdza moj brat z narzeczona i znowu bede padnieta i beda mi wmawiac ze rodze jak cos sie odezwe wiec bede cicho siedziec...a z tymi pieniedzmi to troszke ci kumple przesadzaja...raty?
matko ....
Ppatqo ja wczoraj tez grzybkowalam.a teraz pieke rogaliki, wczoraj karpatkea d... rosnie:-(
nocnego goscia nie mialam bo mnie olal:--
-(wiec dol dol dol.....:-
-
-(ciagle dol.kiedy mi sie to skonczy wreszcie?chyba znowu bede musiala lekarza odwiedzic niedlugo bo czuje ze sama sobie z tym nie poradze:-(a nie chce brac juz zadnych lekow:-(eh...
milego wieczoru
mam nadzieje ze u Was lepsze humory
CZARNA no szok z ta kasa w tym cyrkuale teraz w zyciu jest tak ze gdzie sie czlowiek nie ruszy to bez kasy nic nie zrobisz
BEZA ciesze sie ze humorek ci dopisuje U mnie tez dzis mniej ruchow choc nie pwoeim aby sie Oliwia wogole nie ruszala Rusza sie tak abym ja sie nie musisla az tak denerwowacBeza moze to cisz przed burza ;-)
EWELA oj ten twoj M jest niepowazny Ja zauwazylam ze on jest podobny do mojego bo jak M pracowal ze nie wracal do domu to tam tez mnie troche olewal i robil co chcial i koledzy wazniejsi a jak tu wracal to juz nag;e o zonie sie pamieta a tam to sie nie pamietaloMusisz znim jakos powaznie pogadac ze zaraz bedzie dziecko i kasa potrzebna ale to on chyba o tym wiem Ij faceci TULE CIE MOCNO
ASIU bidulko widze u Cibie dol wielki Ja wiem kiedy sie to skonczy JAK URODZISZ RAFALKA3 maj sie kochana
Ja juz po kosciele i po krotkim spacerze z M
W kosciele wziely mnie lekkie skurczyli i jak na spacerze tez ale strasznie nieregularne a teraz narazie jeszcze nie bylo w domu Kurcze niech sie to rozkreci
Ale doklandie kiedys i chyba na mnie przyjdzie czas wiec musze czekac![]()

i marme, mysle ze jutro bedzie nas znowu wiecej.

Ok juz wam melduje co i jak :-)
Ja przerazona, siedze w koszuli, burdel w domu, a ten zamiast mi wczesniej dac znac (przynajmniej pol godziny wczesniej musiał wiedziec, skoro po nich jechał), ze przyjada to na ostatnia chwile mi dzwoni.... Grrr wkurzyłam sie jak nie wiem... No, ale jakos dałam rade, ubrałam sie szybko, na szczescie miałam w domu jakies ciasteczka do kawy i jeszcze mama wczoraj dała mi troche jabłecznika, wiec jakos poszło, no ale masakra...
Na dodatek jakos dziwnie mnie swedzi i kuje momentami tam na dole... Ehh a teraz siedze i mam takie napady goraca momentami i takie uczucie jakby mi całe ciało skręcało
Nie wiem co jest grane
Zadnych skurczów ani nic takiego nie mam, wiec raczej sie nic nie zaczyna... Pewnie moja macica sobie trenuje, a mały chce podenerwowac mamusie...
:Dorotka...no no no...czyżby coś się zaczynało ???? Czy to na razie falstarcik???? Może Oliwka posłuchała Cię zaczeła dobijać się na świat??