Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny u mnie decyzja juz zapadla Zaraz jakde do katowic do szpitala Jade w nieznane ale bez Oliwi juz nie rwoce chyba ze dzis mnie nie przyjma ale rozmawialam z polozna ze po terminie przyjma i jak dzis przyjade dpo tez Ja sie strasznie mecze z myslami jechac czy nie jechac ale musialam podjac decyzje choc nie jest ona latwa i dzis pewnie jeszcze wieczorem bede plakac ze chce do M i do domu ale czego nie robi sie dla dziecka 3 majcie kciuki aby sie szybko za mnie zabrali choc ja i tak biore poprawke ze kilka dni poleze Polozna mowila ze oni tam do kazdej podchodza indwywidualnie i nie maja takiego czegos ze napewno czekaja iles tam dni jak u mnie.Ja mam teraz bvolesci Strasznie nie chce M zostawiac ale coz mi zostalo Bede pisala eski pa
DZIEWCZYNY trzymam za was kciuki i zycze takiego porodu jak ja miałam.podejscie drugie.jade do szpitala.nie daje rady.dzwonilam i polozna powiedziala ze jesli juz po scianach chodze to mam przyjechac.teraz jest inna zmiana nowi lekarze i polozne.
bede pisac jakby co.
pozniej go opisze;-)
;-)
! ale masz małego przystojniaczka! słodkie maleństwo