dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
moja mala sie obudzila i bylo przebranie pozniej pol godziny na cycu pozniej troche pokwiczala i zas cyc i po 10 min usnela na cycu ale jak ja odlozylam to juz sie obudzila .pozniej noszenie i mowienie do niej .Poscilam jej karuzele nad lozeczkiem i byla nawet zainteresowana .Przez caly czas co nie spala i nie byla na cycu to nie plakala tylko marudzila troche Teraz zas cyc przed kompem i troche je a troche przysypia WIEC moze nie ma tak zle z moimi cycami jak ona nie placze tylko marudzi i jakos ssie Zobaczymy jaka reakcja bedzie jak skonczy
PPATQA tak z pewnoscia lepiej jest jej z butli bo samo leci A na szwy to zadzwonie do szpital w ktorym rodzilam w poniedzialek i zapytam
ASIU ja GLOWNIE JAK DAJE JEJ BUTLE TO MOJE MLEKO ZADKO sztuczne a kapturki mam ale stosuje tylko na prawa piers bo z ta sobie mala wogole nie radzi Bol jest u mnie i to bardzo ale na pocztku jak oliwia zaczyna ssac a pozniej sie przyzwyczajam
CZY WASZE DZIECI TEZ ZASYPIAJA NA CYCU?
J a sie M nie moge doczekac ale najwczesniej bedzie kolo 15 i juz sie nie moge doczekac jak pojde do sklepu juz tak bardzo chce mi sie wyjsc na dwor Moze jak mama zgodzilaby sie zostac sama z mala to pojde z M przyda sie do dzwigania
PPATQA tak z pewnoscia lepiej jest jej z butli bo samo leci A na szwy to zadzwonie do szpital w ktorym rodzilam w poniedzialek i zapytam
ASIU ja GLOWNIE JAK DAJE JEJ BUTLE TO MOJE MLEKO ZADKO sztuczne a kapturki mam ale stosuje tylko na prawa piers bo z ta sobie mala wogole nie radzi Bol jest u mnie i to bardzo ale na pocztku jak oliwia zaczyna ssac a pozniej sie przyzwyczajam
CZY WASZE DZIECI TEZ ZASYPIAJA NA CYCU?
J a sie M nie moge doczekac ale najwczesniej bedzie kolo 15 i juz sie nie moge doczekac jak pojde do sklepu juz tak bardzo chce mi sie wyjsc na dwor Moze jak mama zgodzilaby sie zostac sama z mala to pojde z M przyda sie do dzwigania

Ja dzisiaj padam na twarz, maly dzisiaj caly czas chce byc na rekach, jak odkladalam go do lozeczka to zaczynal plakac, ale nie tak ze chce sie nosic tylko tak jakby go cos bolalo dopiero jak go przytulam to przestaje. normalnie rece juz mi usychaja. teraz udalo mi sie go polozyc zobaczymy jak dlugo pospi.
, bo po cc 2 miesiące trzeba odczekać, póki co na obwisły brzuszek kupiłam balsam ujędrniający dla kobiet karmiących.