J
justyneczka
Gość
czesc babeczki:-)
ale mi poliki palą, chyba ktoś mi tyłek obrabia
uf, Laura śpi a Lili z tatusiem usypia. Patrze właśnie na TVN STYLE na Trini i Suzene (nie wiem która jest która) ale chciałabym być taka chuda jak ta chuda
no może nie az tak bardzo ale qurcze, póki co to mój priorytet żeby schudnąć, jeśli chodzi o moją osobę oczywiście. Tyle sie odchudzam, praktycznie nic nie jem (dziś w sumie jeden duży bio-jogurt z musli, na raty i 4 łyżki zupy do tego 1 mandarynka) głód zapijam wodą i kawą na zmiane a moja waga w miejscu stoi.buuuuuuuuuuu zaczęła bym ćwiczyć ale boje sie że to krwawienie nigdy sie nie skończy. Mam różne suplementy diety ale chciałam je zostawić na pod koniec odchudzania bo ostatnie kg zwykle najtrudniej zrzucić ale coś czuje że już będe musiała je wrzucić w siebie żeby coś sie ruszyło...
Ide poczytać was dalej.
ale mi poliki palą, chyba ktoś mi tyłek obrabia

uf, Laura śpi a Lili z tatusiem usypia. Patrze właśnie na TVN STYLE na Trini i Suzene (nie wiem która jest która) ale chciałabym być taka chuda jak ta chuda
no może nie az tak bardzo ale qurcze, póki co to mój priorytet żeby schudnąć, jeśli chodzi o moją osobę oczywiście. Tyle sie odchudzam, praktycznie nic nie jem (dziś w sumie jeden duży bio-jogurt z musli, na raty i 4 łyżki zupy do tego 1 mandarynka) głód zapijam wodą i kawą na zmiane a moja waga w miejscu stoi.buuuuuuuuuuu zaczęła bym ćwiczyć ale boje sie że to krwawienie nigdy sie nie skończy. Mam różne suplementy diety ale chciałam je zostawić na pod koniec odchudzania bo ostatnie kg zwykle najtrudniej zrzucić ale coś czuje że już będe musiała je wrzucić w siebie żeby coś sie ruszyło...Ide poczytać was dalej.
wlasnie jestesmy na etapie usypiania tzn niestety wkladania smoczka do buzi jk wypadnie i jest ryk....niestety to najszysbszy sposob na niego
sama sobie klody pod nogi podkladam i zaczynam do tego smoczka przyzwyczajac bo juz drugi dzien zasypia ze smokiem
spac mi sie chce....:-(dzieci w nocu powinny spac a nie jesc bo d... rosnie....z utesknieniem czekam na ten moment kiedy juz bedzie przesypial w nocy chociaz 6 godzin, teraz mu sie tak kilka razy zdarzylo ale nie odziennie niestety.no chyba ze w dzien
jej jak ja marudze....

Wiec moja coreczka wstala wczoraj o 20 ale o 22,20 znow spala i ja sie polozylam ale juz o 24 sie cycolilysmy Oczywiscie byl wielki placz po kilku minutach cycolenia i skonczylo sie na butliPozniej kladzenie do lozeczka i ryk wiec na rece i tak kilka razy ASIU ja mam ze smoczkiem dokladnie tak samo ze ja Mala lezy i ma smoczka w buzi a jak jej wypadnie to zaraz sa nerwy.Pozniej jak chwile polezala grzecznie mnie udalo sie troche mleka scignacPozniej dopiero po moim z butelki udalo sie ze zasnela a bylo kolo 3 
Dzis chyba pojde z ałym na spacer bo przez ta chorobe małej siedzimy wiecznie w domku