reklama

Październik 2008

Blondii powoli Cię usuwają z forum:))))

Patrycja tylko ze moj mały był radosny gadatliwy itp tylko jesc niechciał:((( ale juz chyba wsio wraca do normy
Własnie je na noc:)
A ja małemu zmierzyłam temp i ma 36,6:-p:-p:-p jak narazie ok;-)

reklama
Czesc dziewczyny U mnie nocka super :-)
Polozylam sie o 22,15 i pierwsze karmienie bylo o 4,00 bylam w szoku :-) Ja wstalam o 6,30 was pocztac a Oliwia jeszcze spi ale strasznie sie werci wiec nie wiem ile to potrwa

CZARNA moze Sami serio zjadl cos CIEZKO STRAWNEGO :-))))

Ja tez od wczoraj myslalam o GOSI

Hej.

U nas tez spokojnie. Spałyśmy sobie od 21wszej do 8smej, z pobudką o 2giej i 5tej. Teraz Hanulka leży na macie i grucha a ja mam czas na śniadanko.

No i weekendzik sie zaczyna. Dzisiaj wieczorem mam wychodne;-)

Cześć dziewczyny. Noc normalnie miałam koszmarną. Wieczorkiem Kacper dostał mleczko z kleikiem i spał do 12 a potem się zaczęło. Budzenie co godzinę w dodatku wiercił się i kręcił przez sen, co chwile popłakiwał jak by mu się coś złego śniło. Wzięłam go do łóżka ale właściwie nie spałam bo co jego ruch to się budziłam. W dodatku żeby było śmieszniej to mnie coś rozkłada. Czuje się jakby mnie czołg przejechał.

reklama
Hej
ja też wczoraj myślałam o Gosi... bo przeglądałam zamkniety i patrzyłam ile dziewczyn już nie pisze.

Marika dziś cudnie - zjadła o 21.30, ok.22.30 zasnęła i spała bez karmienia do 8.00 (kochana cora!)

Jem śniadanko, a Marika się bawi. O 12.00 umowiona jestem z dwoma mamami na spcer.
Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry