reklama

Październik 2008

reklama
Chciałam Wam powiedzieć...kupiłam ksiazeczkę hani: pierwsze słowa. W ksiegarni oglądałam pobieżnie: był dom, kot itp...ale w domu jak sie przyjżałam blizej to mnie rozmieszyła, że na pierwszej stronie jest: łóżeczko dziecięce...Z tego wynika, ze takie będzie 1 słowo mojej córci.:nerd:

Uch... Dziewczyny. Ale mi się zaległości narobiło... Ale połowa to widzę, jakieś problemy techniczne.

Wracając do sprawy kredytu, to nam to na dobre wyszło, że w pln, bo zarabiamy w eu a ostatnio złotówka w dół idzie więc jesteśmy do przodu.

Malena gratuluję egzaminu! Chyba się sama kopnę w cztery litery i przysiądę do książek...

Dorotko to naprawdę super, że nie musicie siedzieć w szpital. Szkoda mi tylko Oliwi przy jutrzejszym badaniu. Upieraj się przy znieczuleniu jak możesz. Mój brat to miał robione jak miał 12 lat i pamiętam jak strasznie krzyczał. Ale u chłopców to ogólnie fatalnie z tym badaniem:no:

Minisia fajnie, że w pracy dobrze i w rytm wpadliście. Mi szefowa powiedziała, że w sumie nie będzie miała pracy dla mnie od kwietnia, i że może sobie na wychowawczym posiedzę jeszcze (bezpłatny:baffled:), albo poszukam pracy bliżej okolic gdzie mieszkam (tylko, że żłobek mam pod nosem starej pracy i już prawie zaklepany) i aż mi się odechciało wszystkiego. No ale zgodnie z przepisami musi mnie wziąść. Ale jak już się ułożę z pracowaniem i żłobkiem, to poszukam czegoś innego. Albo swoją firmę otworzę?? Ech, sama nie wiem co robić...

A ja, tak, rodziłam w październiku. :tak: Teraz Tuśka nas zamorduje tymi przewrotkami, bo nawet o 3 nad ranem sobie przypomniała, że to potrafi i nas budziła. No i się rozgrymasiła, bo chciałaby już - nie wiem co - pobiec gdzieś? A tu dupa...

Kaka, ale Hanka kudłata:-D Fajowa.

CZARNA luz Tzn moze jakos ci to kiedys wybaczymy :-p
EVELAJNA to i ja zycze powodzenia aby z praca lub firma wlasna sie poukladalo :tak:
KASIU wiesz moja decyzja to kroczkami idzie No ale moze zajde tam gdzie trzeba:rofl2:

Ze mnie sie leje jak z kranu Fuj @ jeszcze nigdy w zyciu takiej nie mialam N pewno bedzie z tego ANEMIA bo krwawie jak zazynana swinia (nie ublizaja temu zwierzatku oczywiscie)
M polazl gdzies ale mam go w D....
Jak wroci zajmnie sie mala bo ja jestem dzis strasznie zmeczona Pozno poszlam spac i wczesnie na nogach I wogole cale te stresy

Boje sie jutro tego badania ale coz zrobic Licze ze Oliwia bedzie dzielna i szybko zapomni .Podobno zaloza jej wenflon a to juz jest okropne dla takiego dziecka i dla mnie I tam jej beda podawac cos uspokajajacego I mam nadzieje przeciwbolowego

Witam wieczorowo.
Matko kochanuśka co tu się dzieje - wpadłam na zamknięty a tam go nie ma.
Wertuję całe BB i co ... :no::wściekła/y: ... rano jeszcze był.
Ale spokojnie ... może uda się przywrócić.

Minisiu fajnie, że jesteś no i ciesze się, że w pracy dobrze idzie.
Ludzie to tylko ludzie i trzeba uważać co się mówi - najlepiej o pogodzie porozmawiać.

Dorotko - przytulam i masz prawo ułożyć sobie życie na nowo. Zasługujesz na szczęście.
A ciesze się, że nie musisz iść z Oliwią do szpitala.
Będzie dobrze - zrobią posiew moczu, cystografię i wszystko się ułoży.

Malenko gratki za egzamin - zdolniacha z Ciebie a tak się martwiłaś.

Czarna wybaczymy, wysłuchamy i jeszcze ... na piwko skoczymy coby oblać ponowne powstanie wątku :-p;-)

Asiu to fajnie, że słoneczko było u Ciebie.
U nas pochmurno a rano jeszcze świeciło niemrawo przez chmurki.

Ja dziś byłam na spacerku i zakupiłam taki gryzak dziąsełko gummy firmy Tommee Tippee - fajna sprawa.
Polecam

Idę poczytać co napisałyście na innych wątkach.
------------- DOPISANE
No i na zdjęciowym nie mogę nic napisać pewnikiem jak i wy wszystkie.
Ech ... ale dzieciaczki śliczniusie.

Asiu wczoraj też widziałam tam przy tym naszym zamkniętym wątku 40 odwiedzających ... hmmmm.

Ostatnia edycja:
Pati ja tam nie mogę wejść - to znaczy na zdjęciowy weszłam, pooglądałam dodane jeszcze dziś zdjęcia ale nie mogłam dodać komentarza.

A wątku zamkniętego to już wogóle tam nie mam :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry