reklama

Październik 2008

reklama
o widze ze druga zmiana przyszla;-)
ZAMKNIETEGO NIE MA A NA FOTKOWY MOZNA WEJSC ALE NIC NIE MOZNA DODAC
od rana obydwa byly otwarte dla wszystkich i kazdy mogl to czytac wiec skasowalysmy, a fotkowego sie jakos nie da i cos sie spierdzielilo....wiecej wie Czarna;-)
maly po wielkiej wojnie zasnal, mam nadzieje ze juz to nocne spanie a nie drzemka.

Asiu powiadasz druga zmiana hehehheh.

U nas też było po 18.00 ciężko - mały spłakał się strasznie przez swędzące i bolące dziąsełka.
Ululałam go bez kąpieli i śpi słodko.
Moja perełka.

o widze ze druga zmiana przyszla;-)
ZAMKNIETEGO NIE MA A NA FOTKOWY MOZNA WEJSC ALE NIC NIE MOZNA DODAC
od rana obydwa byly otwarte dla wszystkich i kazdy mogl to czytac wiec skasowalysmy, a fotkowego sie jakos nie da i cos sie spierdzielilo....wiecej wie Czarna;-)
maly po wielkiej wojnie zasnal, mam nadzieje ze juz to nocne spanie a nie drzemka.

dobre dobre:-D

hej hej

przez weekend mnie nie była a tu tyle się działo. Wszystkiego nie nadrobię ale widzę że jakieś przekręty z naszym zamkniętym :crazy: to nie fajnie.....
Byliśmy u znajomych i było zajefajnie :) Młody spisał się na 5 choć nie chciał nam spać Za to dziś odwali normalnie numer popisowy. Wyszłam z nim na spacer a ten w pewnym momencie w ryk i to atak totalnej histerii. W ogóle nie mogłam go uspokoić. Musiałam zadzwonić po M żeby po nas przyjechał i nas zabrał.... Normalnie cały dzień jest jakiś taki niespokojny i płaczliwy. Chyba to te ząbki. Jestem totalnie wykończona.Teraz leży w kołysce i zasypia.Mam nadzieję że zaśnie jak najszybciej bo jak nie to ja zaraz padnę obok niego.

Dorotko to fajnie wyszło z tym szpitalem.

ppatqa jeździłaś w końcu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry