reklama

Październik 2008

reklama
wkońcu dopadłam kompa,ufff
A u nas był szalony dzionek,rano jak wstaliśmy :szok: tyllleeee sniegu,kurcze...a wczoraj bylo jeszcze czarno...nie mozna bylo wyjsc z klatki,juz nie wspomne o odsniezaniu samochodu...Wyjechalismy o 9 z malym do audiologa,a tu :szok:,nigdy wczesniej nie widzialam takiego korka,musielismy kombinowac,zeby dojechac na akademie na badania i tak sie spoznilismy okolo godzinki i musze sie pochwalic,choc nie na tym watku,ale Miki ma zdrowe uszko!!!!jak ja sie ciesze!!!:rofl2::-)

wkoncu dzis moglam spokojnie posprzatac chatke,M wzial wolne,zeby z nami jechac do audiologa,a teraz poszedl na godzinke dorobic pare grosza,kazalam mu kupic Karmi,bo dzis wygrywam w Lotka i kurcze sie napije,a co!!

magdziunia kate boli Kamil złapie i jeszcze pociągnie, mówie ze nie wolna a on minki sztrzela
malena 3 lata

witam ja znów miałam troche na głowie, ale juz spokój. Ja też nie będe orginalna koło 19 z M. Mały byl dzisiaj na spacerku 2,5 h z tego spał godzinke i dzisiaj była pierwsza marchewka soczek, ale dałam na łyżeczce bo butelke gryzł:O

Ehh szkoda slow !!(nie moge polskich znakow zrobic:wściekła/y:)
Bylo o dziewczynkach 14-15 lat ktore bij bo lubia!!! do nieprzytomnosci i je to nie przeraza nie ma dla nich zadnych barier!! nawet noz wezma "jak zabij to trudno!!" i odwrotnie jak je ktos okleczy czy zabije to nic im to "wisi" normalnie jestem w szoku co sie dzieje!! one jak ktos jest brzydki, zle ubrany nie wazne:crazy:bija i tyle bo im sie to niepodoba! jedna rodzice wyslali n walki bokserskie zeby sie wyladowla ale dla niej to bez sensu bo jej worek nie odda a chodzi o to zeby byla krew bo to lubi!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ehh szkoda slow !!(nie moge polskich znakow zrobic:wściekła/y:)
Bylo o dziewczynkach 14-15 lat ktore bij bo lubia!!! do nieprzytomnosci i je to nie przeraza nie ma dla nich zadnych barier!! nawet noz wezma "jak zabij to trudno!!" i odwrotnie jak je ktos okleczy czy zabije to nic im to "wisi" normalnie jestem w szoku co sie dzieje!! one jak ktos jest brzydki, zle ubrany nie wazne:crazy:bija i tyle bo im sie to niepodoba! jedna rodzice wyslali n walki bokserskie zeby sie wyladowla ale dla niej to bez sensu bo jej worek nie odda a chodzi o to zeby byla krew bo to lubi!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To straszne :-(
MILI gratuluje totka i chyba sie podzielisz :-D
MALENA moze jakas piosenkarka nam rosnie:tak:

KUR.. KUR... KUR.. jaka zla jestem na G zas dzis zionie alkoholem Kazalam mu nie chuchac na niunie ale niestety sie nie da Wredny jest dla mnie JA DLA NIEGO JESZCZE BARDZIEJ kuzwa ja bym do niego przyslala te dziewczyny ktore bija bo lubia i aby byla krew Jemu by sie to przydalo :wściekła/y:Jejku jak bardzo nie zaluje ze zlozylam papiery rozwodowe :tak:

reklama
No i ja się pojawiam w końcu. Normalnie nie mam już zupełnie na nic czasu. Przyjechała córka mojego M i teraz zajmuję się dwójką dzieci.... W prawdzie ona ma już prawie 11 ale mimo wszystko. Dziś mi np. z domu koty wypuściła... Choć bardzo pomaga mi przy Kacperku tak że się z nim bawi i ja mam chwilkę żeby coś zrobić w domu.
Lecę spać bo padam. Mały prawie wogóle w ciągu dnia nie je za to nadrabia w nocy. Niedługo zamienię się w zombi. Marze żeby przespać choć jedną noc.

buziaki dziewczyny. Nie wiem kiedy znowu uda mi się zajrzeć. Zaległości pewnie i tak nie nadrobię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry