reklama

Październik 2008

MADZIU wie juz go wiecej nie uderze Poprostu nie wytrzymalam Wiem ze nie ma szans mi odebrac dziecko.Kurka napisze to tu bo wiekszosc z was i tak wie G ma 2 dzieci z ktorymi nie utrzymuje kontaktu juz conajmniej 6 lat 2 razy siedzial teraz ma 5 lat w zawieszeniu Pije itp i on ma dostac dziecko ??????Ale mimo to chcialabym ay byl jakis normalny przynajmniej psychicznie ale jednak z nim sie nie da :-(
Zaraz bedzie kolezanka i zapytam jej dzis czy nie moge isc do niej na kilka dni Bede pozniej pa

reklama
Czesc dziewczyny witam serdecznie. U nas znowu pada snieg KOSZMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR MAM DOSCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.
Nocka nawet znosna tylko 2 pobudki.
Teraz mały lezy w łózeczku i krzyczy ulalalalal ze nie biore na raczki ale nie chce brac za kazdym razem bo potem sa dni ze ryczy non stop jak chce go połozyc.
DOROCIU wspołczuje ci ale moze zmien taktyke po prostu olej go nie zwracaj uwagi obojetnsc jest gorsza niz kazda kłotna. NIKT CI DZIECKA NIE ZABIERZE I NIE DA OJCU Z WYROKIEM.
cZASEM PISZESZ ZE JEST DOBRYM OJCEM TO ZE WEZMIE MALA NA RECE I SIE POBAWI TO IE ZNACZY ZE JEST DOBRYM OJECEM . dOBRY OJCIEC DBA ABY DZIECKO WYRASTAŁA W MIŁEJ SPOKOJNEJ ATMOSFERZE DAJE MU POCZUCIE BEZPIECZENSTWA STABILIZACJI POKAZUJE JAK ZYC.

DOSTAŁAM WRESZCIE @ NIE MA 2 DZIDZIUSIA

Aguś witaj u nas też pada śnieg strasznie.
Ja mam już zimy dosyć :baffled:
Gratki, że @ jednak przyszła.

A z tymi słowami o dobrym ojcu to racja - jeśli G zależałoby na dobru Oliwci to pracowałby nad sobą i nie upijał się.
Starał się nadrobić to co zaprzepaścił z dwójką swoich starszych dzieci.

Ostatnia edycja:
Hejkum kejkum!U nas nocka spokojna,Miki nauczyl sie bawic ze soba po ciemku i gdyby nie M,to nawet bym nie wiedziala,ze sie obudzil na karmienie,a jak podeszlam do niego,to sie zaczal smiac,zabawa nocna na 102 ghihiTeraz lezy na macie i ja rozwala nogami,raczkami,strasznie podobaja mu sie te palaki i nimi tarmosi az cala mata chodzi,jakby huragan w niej szalal:-D

dorotko współczuje...jestes bardzo dzielna i silna kobieta,a dziecka napewno Ci nie odbierze,tak jak pisza dziewczyny,za takie cos moze szybciej wrocic do kicia,a wogole masz swiadkow-->Twoja mama!!Ma chlop pozamiatane,tylko czy on sobie wogole zdaje sprawe z tego co moze go czekac?Ja nie lubie do niczego i nikogo namawiac,ale moze on tak wogole potrzebuje czyjes pomocy jesli chodzi o picie?inne terapie mozna tez polaczyc

katenasz Miki wczesniej tez mial takie fazy,alu mu przeszlo,wiec moze u Was tez to minie

magdziunia u nas tez sypie ciagle,ale spacerek chyba zaliczymy,no bo dzis jak mi przypomnialas,TLUSTY CZWARTECZEK,a ja paczusiom nie przepuszcze ghihi JA CHCE JUZ WIOSNEEEE!!!!:angry:

cZESC mAGDZIUNIU SNIEG MNIE DOBIJA NIE MOGE WYJSC Z MALYM BO SYPIE A W DOMU MOZNA DOSTAC KOTA. dOBRZE ZE PRZYJEZDZAJA RODZICE TO POJEDZIEMY Z MEZEM NA NARTY.

jAK SIE Z MEZEM KŁOCEM CZASEM TO ON MNIE USPOKAJA I MOWI ZEBYM NIE KRZYCZŁA BO MALY MUSI ZYC W SPOKOJU.

dZIS TŁUSTY CZWRTEK ZERO DIETY JEM PACZKI I JUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

witam nie było mnie 1 dzień a tu tyle do nadrobienia:O. Ja miałam wczoraj pełny dzień i nawet kompa mi się nie udalo włączyć. Sprzatanie, prasowanie, niuniuś, zakupy, zapłaciliśmy mandat:( za wyprzedzanie trabanta, byli teście, stajnia, spacer i odśnieżyłam sobie chodnik:). Jak tylko Kamiś da do mykne was nadrobić

Moli to dzielny mały.

Aga jak ja zazdroszczę tych nart - ech ... ale w przyszłym roku odbijemy sobie z mężem.
Obydwoje śmigamy i małego też chcemy nauczyć w swoim czasie.

Hop hop wiosna a gdzie ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A bo do mnie wiosna najpierw zaszła. U mnie cudne słonko choć pewnie zimno.

A mnie się chce pączka....i musze czekać na M.
I gotuję pierwszy obiadek dla córuni - niesłoiczkowy.

Dorotka nie zazdroszczę sytuacji ale dziewczyny mają rację.

Asiu to chyba te fajki tak na Ciebie działają.
A gdzie JUSTYNKA?????

reklama
anna to mała dała Ci popalic
aniaaa mam nadzieje ze to przejsciowe
Kate sliczna fotka
Magda ja juz czekam na fotki:))))
Dorotka masz prawo sie wyniesc a on moze ci skoczyc. Wiadomo ze policja napewno zareaguje na jego wezwanie ale on juz ma przegrane bo siedział. Wiec moze sobie pogadac
Agamir
gratki @
Magda widze e ty tez steskniona wiosny:))) ja co ranek rozmawiam z Laura gdzie wiosna i co bedziemy robic. A ona na to nie lubis bawanka:))))))))))
Kaka a co gotujesz. Słonko jest ale jaki mróz!!!!!!!!!!!!!!!
A ja mówie dzien doberek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry