reklama

Październik 2008

Jejku jak tak czasem sobie pomysle to chcialabym bym jeszcze szczesliwa Znalesc fajnego faceta i miec jeszcze 2 dzieci zawsze chcialam miec 3:-pTYLKO GDZIE JA MAM TAKIEGO FACETA ZNALESC??????:baffled:
Dorotka w Gamie w Przytocznej:-p:-p:-p
Zawadka to straszne:-(
a co do moich....hmmm oni sami sie nie pala do rozmowy, zamykaja sie w pokoju, ja w dtugim i sie mijamy.nie moge na nich patrzec.pierwszy raz jestem tak na nich wsciekla.zeby obcy facet w naszym domu decydowal o tym czy mam tu mieszkac czy nie bo mmu dziecko przeszkadza!!!to sie w glowie nie miesci.a matka nic nie mowi tylko mu przytakuje.to co to za matka....?rozmowa juz niczego nie zmieni.pokazali jacy sa i ja tego im nie zapomne na pewno.

reklama
Blondii hmmm tez to przechodziłam. Wszyscy do okoła mieli w d... ze małe dziecko:baffled::baffled::baffled::baffled: Moze jednak pogadajcie i znajdziecioe inne rozwiazanie.

Malena a ty jeszcze chcesz sie starac o braciszka??? Podziwiam Fakt nigdy nie udezył co nie znaczy ze nie udeży:nerd:

Kaka mniam mniam

Nie zrobi tego:-D To akurat wiem na pewno.
Nie wybaczyłby sobie tego nigdy.
A ode mnie parę razy dostał:zawstydzona/y:
My oboje takie nerwusy, że hamulce czasami niesprawne :-(

Dorotka w Gamie w Przytocznej:-p:-p:-p
Zawadka to straszne:-(
a co do moich....hmmm oni sami sie nie pala do rozmowy, zamykaja sie w pokoju, ja w dtugim i sie mijamy.nie moge na nich patrzec.pierwszy raz jestem tak na nich wsciekla.zeby obcy facet w naszym domu decydowal o tym czy mam tu mieszkac czy nie bo mmu dziecko przeszkadza!!!to sie w glowie nie miesci.a matka nic nie mowi tylko mu przytakuje.to co to za matka....?rozmowa juz niczego nie zmieni.pokazali jacy sa i ja tego im nie zapomne na pewno.

Współczuję... :-(

Kasia - Udanych zakupów ;-)
Dorotko - My ciągle ze sobą nie rozmawiamy.., ale pomału zaczynam widzieć już jakąś inicjjatywe ze strony M :tak:.. Może zatem doczekam się w końcu tych przeprosin..;-)
A co do G. jesteś bardzo dzielna :tak:
Blond - Współczuje sytuacji w domu.. :no: Może jednak spróbuj pogadać z Mamą... Powiedz jej, co Ci leży na sercu.. Zawsze to jednak mama - powinna zrozumieć.. Tulę Cie mocno :tak:

Młoda właśnie zasnęła.. Tak dziś marudzi, że ledwo wyrabiam.. :no: Nic jej nie pasuje.., mleczko, rączki, zabawki.. Ech...,żeby tylko trochę pospała..
U mnie obiad już gotowy..:-) Czekam tylko za M, bo szedł do fryzjera..
Mam nadzieję, że gdy wróci to zniesie mi wózek i pójdę z Młodą na spacer :tak:, a jak będzie miał ochotę to dotrzyma nam towarzystwa..

czesc dziewczyny my po spacerze zjadalam 2 paczkia teraz herbata odchudzajaca ale mam w tej głowie.Maly marudkuje jak zwykle.
BLONDI współczuje nie za wesoło masz a szko0da. Ale moze cos z nowym partnerem poradzicie

Jak tu bojowo się zrobilo. Nie powiem, bo i ja mam na sumieniu wystartować do M z łapami, ale dostałam nauczkę, bo ostanio tak niefortunnie się zamachnęłam, że pękła mi żyłka i palec spuchł i teraz jeszcze czasem boli :zawstydzona/y:

U mnie pogoda przecudna. Słońce świeci, zero wiatru. Po obiedzie mykniemy na spacer i może do smyka jeśli jeszcze są promocje, bo chcemy kupic Martynie zestaw sprzątający i muszę Bartkowi kupić butlę większą i talerzyk i łyżeczkę. Niech ma swoje.

Miłego dnia!!! Nie będę mówić ile już zjadłam pączków :szok: Dobrze, że wyniki na cholesterol dopiero odbiorę po obiedzie ;-)
hehe moze nie zasłużenie chciałaś go palnąć:-p:-p:-p Udanych zakupów. A jak tam nasze obiecane foty:confused::rofl2:
Witam kochane
wiem ze mnie tu dawno dawno nie było ale przy 2 jakoś mi czasu mało...
ale piszę do was z wielką prośbą do tych które chciały by pomóc malutkiej Halince. Pomoc polega na przekazaniu 1% z podatku. Halinka ma 4 m-ce tak jak nasze dzieciaczki, 2-3 dni przed WOŚP trafiła do szpitala a w dniu WOŚP była pokazywana w telewizji jako dowód, że w Polsce wykrywanie nowotworów u dzieci jest zbyt późne.Halinka przeszła juz operację i 2 chemie, czekają ją jeszcze 2 chemie i długa rehabilitacja i na to zbieramy pieniążki. A żebym nei była gołosłowna to podaję link to forum i tam są tez dane do PIT-u.

noworodek.pl • Zobacz wątek - Prośba o modlitwę za małą Halinkę

Dziękuję w imieniu mamy Halinki za wsparcie

pozdrawiam zawadka
kurde szkoda ze juz sie rozliczyłam:-(:-(:-( Miło ze zajrzałaś mała jest śliczna:tak:

Blondii ja mimo wszystko obstawiam przy rozmowie nawet jakbyś miała się wyprowadzić to lepiej sobie wszystko wyjaśnić:tak:

My po spacerku. A żeby nie kusić pragnienia kupiłam tylko 3 pączki dla każdego po jednym dla tradycji

G wrocil o 14 z pracy Smierdzacy i pijany Ale chyba bardziej wczorajszy.Pobawil sie kilka minut z Oliwia i mu ja zabralam a ten poszed spac I teraz mi tu chrapie Oli w drugim pokoju z moja mama Och jak ja go niecierpie

MALENA mowisz ze nie udezy ale jednak pisalas wczesniej ze cos tak startuje Wiec nie miej pewnosci Bo nawet najlepszemu czlowiekowi cos czasem moze odwalic i udezyc :-)
No ale cos czuje ze twojemu sie to nie zdazy :-)

ASIU to przykre z ta mama :-(
ZAWADLA jejku jakie to smutne :-(

Ja zaraz bede sie zajadala paczkami Planuje zjesc 2 :-)

blond może się jeszcze ułoży
czarna do mnie przyszło dzisiaj to samo
malena ja bym ...:)

ja juz zjadłam 3 i jeszcze mam ochote, a chciałam sie pochwalic ze rano było juz 5 na wadze z przodu, jutro chyba nie bedzie. my bylismy 2,5 h na spacerku, zaraz marchewki cd. u mnie od rana sypie i sypie

blond może się jeszcze ułoży
czarna do mnie przyszło dzisiaj to samo
malena ja bym ...:)

ja juz zjadłam 3 i jeszcze mam ochote, a chciałam sie pochwalic ze rano było juz 5 na wadze z przodu, jutro chyba nie bedzie. my bylismy 2,5 h na spacerku, zaraz marchewki cd. u mnie od rana sypie i sypie

gratulacje ppatqa!!ja nawet nie wchodze na wage,boje sie,co zobacze,bo ostatnio slodyczki palaszuje...:baffled:

a moj Miki spi w najlepsze i sobie mruczy przez sen:-)jak mi sie nie chce dzis obiadu robic,jenaaa!!!a moze jakas pizza?:-p eeee....a jeszcze na mnie paczek czeka,mniami...

ja chce 1%przekazac na hospicjum dla dzieciaczko,ale sie teraz zastanawiam nad ta Hanulka,kurcze...dlaczego to swinstwo atakuje takie bezbronne maluszki?:-(

malenka tak patrze na Twoja niunie,jest PRZESLICZNA!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ojejku, dziewczyny tak Was czytam i nie mogę nic zrobić jak trzymać za Was kciuki.
Asiu może jednak pogadaj sam na sam z mamą. Jak Czarna pisze, żeby wyjaśnić sobie wszystko
Malena nie wiem czy bym aż tak ufała... Jeszcze piszesz, że to geny się odzywają:no: A zdjęcie Izuni śliczne:tak::tak:
Dorotka o przeszłości G nie miałam pojęcia:baffled: Myślę, że wszystko się powinno ułożyć na Twoją korzyść. Ale to nie jest taki głupi pomysł wezwać policję jak przyjdzie urąbany, powiedzieć, że Cię straszy. Zabiorą go na noc do wytrzeźwiałki. Tylko naprawdę dobrze by było, gdybyś nie musiała z nim mieszkać.

Magdas jaka wątroba?:-) Kasia, a widziałaś kiedyś ten cholesterol?:-D:-D
Tu tylko jeden polski sklep w naszych okolicach więc pączki zamawiane były. Już się nie mogę doczeać;-)

Agamir wydaje mi się czy pisałaś, że Antoś woła "MAMAMAMAMAMA":-)

Młoda mi odleciała na kolanach. Ja się w Polsce nie rozliczam, ale może przelew zrobię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry