reklama

Październik 2008

chiara1 wszystkiego najlepszego z okazji Waszego swięta, szczęśliwych lat życia razem
ivon.a zrób sobie badania wr, krew mocz i grupe krwi i koniecznie na następną wizytę zapisz się do innego lekarza, a jak masz jakieś zwierzątko to zrób sobie jeszce toksoplazmoze, prywatnie załatwisz to w dwa dni, a następnego możesz iść na wizytę, ale nie czekałabym na nią miesiąc...bo nie wiadomo jakie masz wyniki

reklama
Hej Dziewczyny.

Ja od rana miałam wizytację mamusi...pogoniła nas z łóżek o 9tej. Potem wspólne śniadanko i poszliśmy do miasta. Jakoś nic nie kupiłam - jestem królowa niezdecydowania. Potem weszłam do mamy na kawe i gofry:)

Pozdrawiam sobotnio wszystkie zapracowane mamusie:)

witam przyszłe mamuski !
Dzis czujemy sie w miare dobrze wiec próbujemy cos nadgonic z postami na karzdym forum, na staraczkach i na przyjaciólkach i oczywiecie tu tez :-) ale przy takich zaległosciach chyba mi sie nie uda nadgonic wszystkiego wiec postaram sie od tej pory byc w miare na biezaco

ivona.a witamy kolejna mamusie i zachecam do czynnego (w miare mozliwości) udzielania sie:-p Podpisuje sie pod tym co pisały dziewczyny zrób sobie sama badania, bo jezeli chodzisz priv do gina to i tak za badania płacisz:tak: I moze faktycznie rozpatrz zmiane lekarz.

Kaka82 ja bym drzwi nie otworzyła:-p(zarcik) Ale zazdroszcze tych gofrów i chyba sobie zazycze na ur. gofrownice bo mamusia za daleko mieszka aby pozyczać:-D

gusia80 najważniejsze ze samopoczucie lepsze. A jak mamusia ma sie dobrze to i dzidzia szczesliwsza.

A ja własnie pije kafke bezkofeinowa i zaraz sie legne na kanapie przed TV tylko najgorsze ze nic nie ma w tej telewizji:baffled:

Mama dała nam pół godziny na ubieranie...ciekawe co by powiedziała na ziecia paradujacego po domu w piżamie z namiotem w spodniach;-) gdyby wpadła całkiem z nienacka:-D

Wolnosc Tomku w swoim domku:-D

A ja dzis zaszalałam i własnie wcinam lody+brzoskwinki+b.śmietana+czekolada:laugh2::laugh2::rofl2:

Widzieliscie w TV o tych 5-cio raczkach???? Normalnie szok 5 dziewuszek:)))

Co do ruchów...2 dni tem leżę sobie na brzuchu i próbuję zasnać, zapadam w słodki sen i tak mi coś maźnęło z prawej stron brzucha...otworzyłam szeroko oczy ze ździwienia...i tak jeszcze 2 razy się powtórzyło.

Pytam sie mojego M podekscytowana co myśli na ten temat, a on na to że gazy mi w jelitach się przesówają:zawstydzona/y:

Kaka niechce wyjsc na jakas niby znawczynie itp ale naprawde mało prawdopodobne jest na tym etapie wyczucie maluchów . Moze i sie myle ale to jest takie wkrecanie i wczuwanie się. Z gazami M moze miec racje:-p
To jest jak z objawami wczesnej ciąży. Niby do terminu @ sie ma jeszcze tydzień a juz: mdłości, osłabienia huśtawka nastrojów i wieleeee różnych objawów a pózniej roczarowanie bo to fałszywe przyszła @.
Jak się w coś wierzy to jest wszystko możliwe.

Fakt Zawadka jest fenomenem (sama sie przyznała) i Gratuluje jej tego doznania w tak wczesnej ciązy. Co niezmienia faktu ze i tak dla mnie jest to nie możliwe.;-)
Przepraszam ale takie jest moje zdanie

Ok spadam malutka kąpać;-)

reklama
W mojej ksiazce piszą, że niby można odczuć między 14 a 26tyg, a najczęściej między 18 a 22tyg. Jak już poczuję to będę wiedziała czy to to:) to było to czy jednak gazy.

Wyganiam młodego do sklepu po czpisy i colę - super zdrowa dieta dla maluszka. Raz nie zawsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry