Mama Maksa
październikowa mama
Zycze ci kochana żebyś złapała oddech i zawitała tu na dłużej. I niech sie wszystko uda. A potem czekamy na relacje:-)Dzien doberek ja sie witam i juz zmykam. Mam tyle na glowie ze nawet na fajeczke czasem czasu brak. Staram sie podczytywac, ale czasem jak tylko wlanczam komputer mlody zaczyna skrzeczecz i du.pa. Dzieci mam chore, zocha zapalenie oskrzeli, katar i straszny kaszel i stasiulowaty to samo. U mnie zanosi sie chyba na zmiany, ale narazie nic nie pisze zeby nie zapeszyc;-)Jak troche sie rozluzni to napisze. Papatk mamusie:-)
Miłych odwiedzin życze.Witam sie w sobote Noc z kilkoma pobutkami Ale to juz standart Teraz Oli gada do siebie u mnie w lozku ale juz zaczyna marudzic wiec musze leciec Dzis w planach po drugim sniadanku spacerek krotki
Pozniej podloga i lazienka Pozniej zakupy I wsio Dzis i jutro mamy gosci wiec bedzie WESOLO![]()
A daj se spokój z tymi oknami. Jesteś chora więc ich nie myj tylko sie wykuruj bo przy oknach jeszcze bardziej sie doprawisz. I co z tych świąt będziesz miała jedynie czyste oknaCzesc Wam z rana.
Nie pojechałam na studia, bo czuję się jakby mnie walec przejechał.
Iza zażyczyła sobie cyca o 1:30 i 5:00
Limit na śniadanie wyczerpała i czym ja ją teraz nakamię.
A po tym karmieniu o 5 już wstawać i bawić się.
Dobrze, że M. się ulitował....
Nie mam jak sprzątać z Izą, a okna to już nie wiem czy kiedykolwiek dam radę.
Mogłabym w niedzielę, ale teściowie wyszliby z siebie.
Jeszcze mnie mama wkurzyła, bo siedzą oboje na emeryturze i narawdę pierdzą w fotele, ale jak poprosiłam, żeby Izy ktoś przypilnował na czas mycia tych okien, to mi powiedziała, że się przecież nie rozdwoją, bo u nich też okna brudne.
I tak to liczyć na rodzinę.
SIę wyżaliłam, idę poczytać inne wątki.
Po świętach sobie umyjesz a jak nie to też sie nic nie stanie. A z rodziną to tak jest. Najlepiej sie wychodzi na zdjęciu
Mówisz że typowy skorpionik. Hmm ja też skorpion. I wbrew pozorom Skorpiony to super ludzie, kochani, mili i przyjacielscy a jacy przy tym SKROMNI:-):-):-)Nie ma takiej opcji
Nie z moją księżniczką.
Ona domaga się adoracji
Ostatnio nawet spacer jest beee!
Ta moja córcia to taki typowy skorpionik![]()
U nas nocka super. Ja nie wiem co sie z moim dzieckiem porobiło. Od kilku dni jak zasypia ojk 21 to wstaje dopiero o 9 a dziś to prtzeszedł samego siebie bo o 10. Nie żebym narzekała bo ja też lubie pospać. Dziś idziemy do koleżanki i małego Tymka co ma miesiąc. A woczraj na spacerze pogadałam z sąsiadką co ma małą 10 miesięczną Kaje. I aż sie przeraziłam co nas czeka za pare miesięcy. Ta mała już chodzi jak sie czegoś trzyma i najśmieszniejsze że siadała sobie na ziemi i wszystko co było w zasięgu jej małych rączek wędrowało do małej buzi. Dobre były wszystkie papierki wszystkie kamienie itp. I ta matka co chwile w buzi jej grzebała i wyjmowała jakąś ciekawostke. Nawet nie było widac kiedy to do tej buźki powędrowało. Poprostu szok.
I najważniejsze mój maksio ma kolejny ząbek:-):-):-)
A taki sobie wczoraj żakieto-płaszczyk kupiłam. Jeszcze nie uprasowany i może nie prezentuje sie super ale za 39 zł go kupiłam to nie żałuje

Zdróweczka dla was
Nawet sąsiad kiedyś chciał mnie pogonić sprzed domofonu jak szukałam kluczy,myślał że to jakiś chłopczyk znowu chce sobie podzwonić domofonem i sie dziadek zachnął jak zobaczył mnie z wózkiem
a Miki miał radochę jak widział białe piłeczki,mało ich nie zjadł tak mu sie podobały:-)Oki mykam lulu,dobrej nocki wszystkim No i właśnie chyba naprawdę WIoSna na BB zawitała,bo pusto?
. Ubrałam Martynie body z długim rękawem i polar (nie jakiś grubaśny) i plecy miała spocone jak wróciłyśmy do domu. A jak Bartkowi ubrałam wiosenna kurtkę na bluzę i body z krótkim, to cały czas myślałam czy dobrze robię, ale nie skostniał. 

Mam złe doświadczenia z osobą z tego znaku;-)