Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poza tym kupiłam sobie jakieś kremy na rozstępy, bo chyba mi coś wyskoczyło na brzuszku :-(

. Po pierwsze lubie mieć wsio zanim bedzie dziecko
, po drugie mam dziecko w wielku szkolnym wiec wrzesien pazdziernik mam spore wydatki
a po trzecie nie wierze w przesady ze kupuje sie pozniej

wózeczek
jak nigdy. Choć jak mówie do brzusia to jakbym mówiła do facecika "smerfik"
My wczoraj z mężem korzystając z okazji że cały weekendzik od piątku w Wawce jesteśmy wczoraj polataliśmy po sklepach dla dzieci. I chyba wstępnie wybraliśmy wózeczek (Emmaljunga), ale kupimy bliżej października.Jestem w szoku że pomiędzy ceną w sklepie( Świat Dziecka) a sklepem internetowym jest jakieś 600 zł różnicyPoza tym kupiłam sobie jakieś kremy na rozstępy, bo chyba mi coś wyskoczyło na brzuszku :-(

Ja mam wizyte u dentysty 15 mam dwie ósemki do wyleczenia :-(nienawidze dentysty no ale cóż, miałam iść dzis do gina a on sobie wyjechał na wakacje i niewiem kiedy bedzie, już ponad miesiąc niebyłam na wizycie:-(i musze czekać. a apropo wózka ja kupie wszystko wcześniej niewieże w zabobony, jestem zdania że co ma sie stać to sie stanie. trzeba być dobrej myśli![]()
hihiih ??????????