Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak to było "ordery macierzyństwa" 

A mnie dziś zwolnili z roboty...
Malena znaczy się masz w życiorysie epizody muzyczne? Do szkoły muzycznej w Rzeszowie nie chodziłaś?
...

AAAAAAAAAAAA MOZE KTORAS SPODZIEWA SIE KOLEJNEGO DZIECKA CZY JA MOZE JESTEM JEDYNA

a miało już tak nie boleć po porodzie:-(
hehe ja z moja miałam juz dwa podejscia kupienia sandałków ale ta gadzina nie chce przymierzacA my ja księ nie rozpada, to skoczymy do miasta po sandały dla Martyny. Musiałabym jeszcze jakąś bieliznę zakupić, bo nie mam dobrych biustonoszy. Koniec karmienia i już są efektyJak to było "ordery macierzyństwa"
Miłego dnia!!!

A powiedz nie było żadnych przecieków???? Nikt nic nie wiedział ze dostaniesz wypowiedzenie????
Chyba sie trzeba kopnac w d... Wczoraj tak mnie pogryzły meszki ze mam same bąble na nogach!!!!!!!Bardzo mi przykro :-(jeszcze pożałują że zwonili taką fajną babeczke jak TY ;-)A mnie dziś zwolnili z roboty...
Ciesze sie ze u Ciebie wszystko ok i serduszko ślicznie puka :-)kaka TRZYMAJ SIE BEDZIE OK .A TWOJA SZEFOWA TO WIEDZMA
CZESC DZIEWCZYNY SERDECZNIE POZDRAWIAM NIE WPADAM TU WCALE BO NIE MAM CZASU. WRACAM DO DOMU OKOŁO 17.30 ZARAZ OBIAD W DOMU MUYSZE COS ZROBIC POBAWIC SIE Z MALYM POTEM KAPIEL KOLACYKA I DOGONIC DZIEN NASTEPNY.
GRATKI DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW ZA ZABKI I NOWE UMIEJETNOSCI.
JA W ZWIAZKU Z CIAZA CZUJE SIE ROZNIE JESTEM BARDZO ZMECZONA NO I CZASEM GADAM Z WIELKIM OKIEM ALE I TA JEST LEPIEJ NIZ PRZY ANTOSIU ZOBACZYMY CO BEDZIE DALEJ. FASOLKA ROSNIE SUPER SERDUSZKO PUKA BEZ ZASTRZEZEN MAM NADZIEJE ZE NIE BEDE MUSIAŁA ZWOLNIC.
ZARAZ WYRUSZAMY A MAJOWKE,. MILEGO DZIONKA I DO USŁYSZENIA
AAAAAAAAAAAA MOZE KTORAS SPODZIEWA SIE KOLEJNEGO DZIECKA CZY JA MOZE JESTEM JEDYNA
Mój sie uspokoił to może i Rafcio się wyciszy ;-)Witam
Kaka strasznie mi przykro!!!
Dorotka gratki dla Oli
Agamir super ze maluszek rosnie i Ty sie dobrze czujesz
Wiola nie mow ze oni smoczki wyparzaja po kazdym wypanieciu na wersalke!!!moze jeszcze je gotuja 5 minut?!a z tymi tipsami to przesadzilas kochana
ja dalej walcze z kompem.juz prawie bylo ok ale sie Windows na plyte narac nie chce.tzn nagrwa sie i na sam koniec wyskakuje blad....
my dzisiaj tez grilla robimy.miesko na szaszlyki marynuje sie.teraz czekam az bedzie troche cieplej i ruszymy na spacerek.maly juz w krotkim rekawku non stop, na spacerkach tez.teraz w rampersie lezy i wyglada genialnie.takie tlusciutkie raczki i nozki na wierzchu hihi
Lilunia wspolczuje tych nocek.u mnie raz gorzej raz lepiej.tak co drugi dzien jest jazda.tyle ze jesli spi to i tak przed 6 sie budzi i koniec spaniaa ja bym tak pospala dluzej...kilka dni temu bylam tak zmeczone ze jak o 6 nakarmilam malego to zasnelam a on plakal podobno 2 godziny i wkoncu mama go zabrala i spalam do 10.juz tez sil ostatnio do niego nie mam
![]()
Miałam wczesniej wkleić ale przez ten szpital brak czasu było
URODZIŁEM SIE))
YouTube - MOV04451
MINEŁO 6 MIESIĘCY OD TEGO DNIA)
YouTube - Mam pół roczku

Mój M prawdopodobnie zacznie w tym tyg nową pracę, czeka jeszcze na zwolnienie z poprzedniej. Jak dobrze pójdzie to kasę z wypowiedzenia + odprawę, którą dostanie w ramach zwolnień grupowych przeznaczymy na jakąś chałupkę na wsi. Oczywiście trzeba będzie dołożyć, ale strasznie mi się marzy poodpoczywać od betonu na łonie natury...