Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A my już po kąpieli i Hanka śpi.
Mial nam facio dziś rolety zawiesić ale się okazało, ze źle pomierzyłw hanki pokoju i jeszcze kilka dni będziem bez...Skusiłam sie w końcu na zielone;-)
A dzis słyszałam, ze babka po zwolnieniu chciała wynieśc z firmy 126 par rękawiczek bawełnianych i ją na tym przyłapali no i dyscyplinarke dostała. Ja nei wiem gdzie Ci ludzie maja głowe. Ile kasy w plecy - odszkodowanie za zbiorowe wypowiedzenie (2 pensjie miesięczne) i wypowiedzenie też pensja conajmniej 2 miesięczna. Drogie te rękawiczki.

coś mi sie wydaje ze coraz bliżej pojawienia sie u niej @

Małemu idą górne jedynki i strasznie sie meczy chowa bidulek główke nawet przez sen popiskuje. Ale lada dzien powinny sie przebic

Cóż...
Masakra...
Jutro lekarz. Moherów nie będzie, bo tutejszy system nie przewiduje czasu na pierdoły, ale za to ograbi mnie na 65 eu
W zamian pewnie usłyszę, że wszystko jest osłuchowo ok, stosować sterimar i olbas do inhalacji, ściągać katar fridą. Ale lepiej dmuchać na zimne.
Dlatego mam sporo zaległości na innych wątkach- wybaczcie.JA TEZ MAM TAKA NADZIEJEDorotka wiesci super!!!!!!!! mam nadzieje ze nie bedzie swinia i niewreczy ci niespodziewanie wypowiedzenia!!!!!!!
Ludzie to maja czasem porabane pomyslyA my już po kąpieli i Hanka śpi.
Mial nam facio dziś rolety zawiesić ale się okazało, ze źle pomierzyłw hanki pokoju i jeszcze kilka dni będziem bez...Skusiłam sie w końcu na zielone;-)
A dzis słyszałam, ze babka po zwolnieniu chciała wynieśc z firmy 126 par rękawiczek bawełnianych i ją na tym przyłapali no i dyscyplinarke dostała. Ja nei wiem gdzie Ci ludzie maja głowe. Ile kasy w plecy - odszkodowanie za zbiorowe wypowiedzenie (2 pensjie miesięczne) i wypowiedzenie też pensja conajmniej 2 miesięczna. Drogie te rękawiczki.

Najpierw pogadalam z dziewczyna w biurze powiedzialam jej o wychowawczym Pozniej do szefa telefon A pozniej ONA MNIE SIE PYTA OD KIEDY IDE NA TEN WYCHOWAWCZY a tu ZONK nie ide ;-)Tak na powaznie to wsciekle na mnie dziewczyny tych ktorych to bezsposrednio nie dotyczylo MASAKRA dobrze ze mam teraz urlop to emocje opadna bo ATMOSFERA TO FAJNA NIE BEDZIE no nic musze przez to przejscA ja zaliczyłam spacerek, ale wieje i chłodnawo się zrobiło.
Zaraz kąpiel i karmienie.
Kwiatuszków nie posiałam :-(
Dorotko to dobre wieści a szef jednak lubi Cię.
A te dziewuszyska na drugi raz będą lepiej pilnować języka
Wiola ech co za babsko
Kasiu oby się udało ze zwolniwniem - bo z tego co wiem to niebardzo chcą wystawiać wsteczne.

Oj wspolczuje i poprawy zyczewitam nie poczytałam bo padam, mały marudził bo go brało dziś mi kaszle i ma katar, naszczęscie niegorączkuje, ale my padamy, wszystko oprucz cyca jest bleeee. A moje cyce pogryzione, może jutro dam rade was poczytać.

KATE WITAJ i czekamy na zdjatkaHEJ Mamusie, miałam już nie zaglądać, ale nie mogłam się powstrzymac. Przeczytałam 10 stron (a miało Was nie być)... i tylko szybko
KAKA wiem od Dorotki o pracy, może i Tobie wyjdzie na dobre i znajdziesz coś lepszego. Trzymam kciuki.
TRINA miło Cię słyszeć!!!
AGAMIR fajnie, że z maluszkiem ok, ściskam mocno!
DOROTA dobrze, że tak się skończyło
My super, wypoczęci, Marika była jak aniołek... pokazaliśmy jej nasz kościółek i miejsce, gdzie wesele było, a mi się łezka w oku zakręciła. Jutro opiszę więcej i wkleje fotki, bo bateria od aparatu się ładuje (inaczej pewnie bym siedziała pół nocy)
Do usłyszenia rano!!!
A... Mariczka skończyła właśnie pół roczku![]()