reklama

Październik 2008

reklama
Witam!
A Wy znowu tylko o jedzonku:-D
Wiecie co, zajrzalam do mam wrzesniowych i zauwazylam ze wiekszosc z nich czuje juz ruchy maluszkow, wiec jeszcze bardziej czekam na ten 17/18 tydz.WG usg ja jestem juz w 15 tyg i 3 dniu wiec juz tylko troszeczke.
Fajnie ze macie ladna pogode, u mnie jak zwykle szaro i brzydko...angielska pogoda..

Ja ten film o wieloraczkach chyba wdziałam...Małe super się ze sobą bawiły a czasem nawet się biły hihi

Agniesia...fakt u nas przewodzi wątek kulinarny hihihi

Czesc dziewczyny bardzo serdecznie Was pozdrawiam Widze ze humorki dopisują. Nie było mnie na forum bardzo dawno ale moje samopoczucie nie pozwalala mi nawet siedziec. Dzis juz 2 dzien jak nie rozmawiam z kibelkiem. Schudlam 5 kg i ledwo dycham ale teraz juz pewnie bedzie oki. brzuszka niestety nie mam.

reklama
witam, jeden dzień mnie nie ma i to nie cały, a Wy tyle napisałyście... ale to dobrze.
Szkolenie nawet ciekawe, tylko obiad był do d..., nie dość, że nie dobry to jeszcze się okazało, że każdy z nas musi za siebie zapłacić. Jakby nie mogli 10 zł doliczyć do faktury.
dorota123456789, sałatkę z tortellini robię już od świat i nie mogę jej zrobic, ale może wkrótce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry